Gość Lianna Napisano 16 Listopada 2020 Napisano 16 Listopada 2020 Mroczna i skorpionia duszyczka z tej Miley jest. Trzy planety w Skorpionie, w tym Księżyc i Pluton. Oj, mroczne klimaty. Poza tym podkreślony "skorpionowy" dom VIII. Pluton jeszcze w koniunkcji ze Słońcem i Merkurym. Silna mimo wszystko. Jowisz w znaku Wagi, dom V- piękne położenie, tym bardziej że w trygonie z Saturnem na MC. Nie wiedziałam nawet, że ma Ascendent w Byku. Cytuj
runoutofbreath Napisano 16 Listopada 2020 Napisano 16 Listopada 2020 1 godzinę temu, Lianna napisał: Mroczna i skorpionia duszyczka z tej Miley jest. Trzy planety w Skorpionie, w tym Księżyc i Pluton. Oj, mroczne klimaty. Poza tym podkreślony "skorpionowy" dom VIII. Pluton jeszcze w koniunkcji ze Słońcem i Merkurym. Silna mimo wszystko. Jowisz w znaku Wagi, dom V- piękne położenie, tym bardziej że w trygonie z Saturnem na MC. Nie wiedziałam nawet, że ma Ascendent w Byku. Ja wlasnie ostatnio sprawdzałam, gdzie ma asc ;d Nie wyglada na byka jak dla mnie..na co dzień wydaje mi się, ze przemawia przez nia ten strzelec, wydaje się taka zabawna, otwarta, natomiast w środku to mroczna dusza i można to dostrzec momentami w wywiadach czy emocjonalnych piosenkach. Ciekawie..ja bardzo lubie takie os z mocno zaznaczonym skorpionem Cytuj
Gość alieninside Napisano 16 Listopada 2020 Napisano 16 Listopada 2020 (edytowane) Dokladnie. Ciezko uwierzyc ze ma wiekszosc planet w znakach introwertycznych. . tak na serio to ma troche byczkowata twarz. Edytowane 16 Listopada 2020 przez Wildwood Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi