Magdalena19 Napisano 25 Listopada 2020 Napisano 25 Listopada 2020 Witam, od pewnego czasu w moich snach pojawia sie ten sam motyw. Mianowicie jest to motyw ucieczki. Zawsze to ja uciekam przed ludźmi. Szczególnie często pojawia się dwoch mężczyzn których nie przypominam sobie żebym widziała kiedykolwiek na oczy. Pamietam ich tak dokładnie, że mogłabym niemalże opisać wszystkie detale oraz ich mimikę czy gestykulacje. Jeden z nich mnie często śledzi, a drugi ma na imię Łukasz i mi pomaga uciekać przed tym pierwszym. Tylko dziwne jest to również, ze cały ten „Łukasz” tez w każdym snie nagle znika i przestaje mi pomagać. Cytuj
karolux Napisano 15 Grudnia 2020 Napisano 15 Grudnia 2020 Witam , dużo zależy od tego czy wiesz jakie jest zakończenie ucieczki. Jeśli tak , to główną rolę gra tu czy się powiodła czy nie. Udana ucieczka może sugerować , że unikniemy niebezpieczeństwa - nieudana , że spotka nas kara za dawne przewinienia. Jeśli o tych dwóch mężczyzn chodzi to ten który cię śledzi może być ostrzeżeniem przed taką sytuacją a ten , który nagle Ci pomagać może pokazywać twój wewnętrzny lęk przed zaufaniem dla drugiej osoby , lub też jest przestrogą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi