Skocz do zawartości

Kevin Costner

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

5cef5f81350d1084gen.png

Wczoraj leciał "Bodyguard", więc mnie wzięło na Kevina. Czytałam o nim trochę i nie miałam pojęcia, że ma aż 7 dzieci.

W domu V  ( dzieci) ma Słońce i Merkurego, cały dom we Wodniku, a Uran w znaku płodnego Raka w koniunkcji z Jowiszem.

Jowisz w X domu w koniunkcji z Uranem - skazany na sukces :P Te planety w ładnym trygonie z koniunkcją Wenus - Księżyc w III domu.

Ponadto MC włada Merkury, a ten w sekstylu z Wenus.

Gość alieninside
Napisano

Mialam obejrzec :/ mi siie podobal jak btylam mala. A cczy mars w baranie nie swiadczy o tym ze chlopina popedliwy :sark:

Napisano
1 minutę temu, Wildwood napisał:

Mialam obejrzec :/ mi siie podobal jak btylam mala. A cczy mars w baranie nie swiadczy o tym ze chlopina popedliwy :sark:

Myślę, że tak :P Tym bardziej że w opozycji ze Słońcem i trygonie z Uranem. Na pewno z temperamentem, namiętny- koniunkcja Księżyc - Wenus w znaku Strzelca.

Dwukrotnie żonaty, ale ile związków to nie wiadomo, ale patrząc na ilość aspektów Marsa- sporo :P

Gość alieninside
Napisano

To i dzieci duzo. W serwisie who dated who widnieja zdjecia 20 kobiet z ktorymi sie umawial. No ale jak sie domyslam to tylko oficjalne iinformacje.

Napisano

Ja myślę, że to nie Uran dał mu obfitość dzieci, bo Słońce nie jest zależne od Urana tylko od Saturna. A to Saturn ma trygon do Jowisza z Plutonem i są one wsie w płodnych i jak dla mnie to jest jedną ze wskazówek tylu dzieci.  Jest to do tego facet, więc kto wie, ile tych dzieci ma naprawdę? ;)

• Lubię to! 1
  • Administrator
Napisano
3 godziny temu, Emeryta napisał:

A to Saturn ma trygon do Jowisza z Plutonem

trygon ma do Jowisza z Uranem :) a z Plutonem ma kwadrat. I to może ten kwadrat daje nieznaną nam liczbę dzieci ;) 

Kevin ma ładnie obsadzony żywioł ognia i to przez osobówki, w tym dwie to planety libido, więc chłopina, jak mówi Lianna - jest z temperamentem. Oba znaki zaś żywe, ruchliwe i zmienne, a do tego jest recepcja między Księżycem a Jowiszem. Tych dzieci może mieć bez liku, niczym mój niedoszły szwagier albo i sam sułtan :D 

• Lubię to! 1
  • Dobre! 1
  • Cool 1