jerz Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Witam, śniło mi się że siedziałam na dużej kupie z piaskiem i zbierałam tam kamienie szlachetne których było tam naprawdę dużo! Proszę o pomoc, dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
akszeinga1985 Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Piasek oznacza, że spotkasz miłość, będziesz zakochana z wzajemnością. Kamienie szlachetne natomiast mają symbolikę pomyślną- twój związek miłosny będzie szczęsliwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerz Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 dzięki wielkie ja jestem do niedawna w nowym związku, jeszcze o miłości nie mówimy bo za wcześnie ale mam nadzieję że to będzie to pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
akszeinga1985 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Na pewno w twoim związku wszystko będzie wspaniale się układało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts