Skocz do zawartości

Poszukuję skutecznego rozkładu!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani potrzebuję rozkładu który powie mi czy dana osoba ma zdolności ezoteryczne. 

Prababcia klientki była szeptuchą, a ona sama od pewnego czasu zauważa u siebie różne "dziwne rzeczy". Potrzebujemy określić czy ma w sobie jakiś potencjał i jaki. 

Macie jakiś sprawdzony i konkretny rozkład? 

• Moderator
Napisano

Łap np. taki: 

........1........
...4........5...
........2.........
........3.........

................6

1. Sygnifikator. Nie taki, którego wybieramy przed rozkładem. Karta sama Cię określi. To jest Twój obraz, to jesteś Ty obecnie, teraz, w tym momencie. Twoja energia.
2. Typ zdolności, które reprezentujesz. Potencjał i talenty z którymi się urodziłeś.
3. W jakim kierunku się rozwijać, od czego zacząć najpierw. Na czym się skupić do 3 miesięcy.
4. Na co uważać, czego się wystrzegać, z czym narazie dać sobie spokój, co odpuścić
5. Co Ci pomoże w chwilach słabości, kryzysu, jak utrzymać dyscyplinę, ciągłość i motywacje.
6. Wynik. Kim się stajesz, jak się rozwiniesz, jeśli skorzystasz z wytycznych tego rozkładu.
To jest to jaki będziesz w przeciągu tego czasu, o który pytasz - w tym rozkładzie optymalny czas to 3 miesiące.

Nie sprawdzałam skuteczności... :wink:

Zawsze można zapytać czy dana osoba ma zdolności ezoteryczne i umówić się z kartami, że jeśli wypadnie AW to tak, i sugerując się archetypami określić jaki to rodzaj zdolności i np. dobrać 3 karty jako tło :wink:

• Dziękuję 1
Napisano

Ten rozkład znalazłam właśnie w sieci. Skorzystałam ostatecznie z niego i wyszło całkiem przyzwoicie. 

Osoba która zadawała pytanie odniosła się do interpretacji pozytywnie. :ok:

• Lubię to! 1