Kostroma Napisano 4 Grudnia 2020 Napisano 4 Grudnia 2020 Kochani potrzebuję rozkładu który powie mi czy dana osoba ma zdolności ezoteryczne. Prababcia klientki była szeptuchą, a ona sama od pewnego czasu zauważa u siebie różne "dziwne rzeczy". Potrzebujemy określić czy ma w sobie jakiś potencjał i jaki. Macie jakiś sprawdzony i konkretny rozkład? Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 5 Grudnia 2020 Moderator Napisano 5 Grudnia 2020 Łap np. taki: ........1........ ...4........5... ........2......... ........3......... ................6 1. Sygnifikator. Nie taki, którego wybieramy przed rozkładem. Karta sama Cię określi. To jest Twój obraz, to jesteś Ty obecnie, teraz, w tym momencie. Twoja energia. 2. Typ zdolności, które reprezentujesz. Potencjał i talenty z którymi się urodziłeś. 3. W jakim kierunku się rozwijać, od czego zacząć najpierw. Na czym się skupić do 3 miesięcy. 4. Na co uważać, czego się wystrzegać, z czym narazie dać sobie spokój, co odpuścić 5. Co Ci pomoże w chwilach słabości, kryzysu, jak utrzymać dyscyplinę, ciągłość i motywacje. 6. Wynik. Kim się stajesz, jak się rozwiniesz, jeśli skorzystasz z wytycznych tego rozkładu. To jest to jaki będziesz w przeciągu tego czasu, o który pytasz - w tym rozkładzie optymalny czas to 3 miesiące. Nie sprawdzałam skuteczności... Zawsze można zapytać czy dana osoba ma zdolności ezoteryczne i umówić się z kartami, że jeśli wypadnie AW to tak, i sugerując się archetypami określić jaki to rodzaj zdolności i np. dobrać 3 karty jako tło 1 Cytuj
Kostroma Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Napisano 6 Grudnia 2020 Ten rozkład znalazłam właśnie w sieci. Skorzystałam ostatecznie z niego i wyszło całkiem przyzwoicie. Osoba która zadawała pytanie odniosła się do interpretacji pozytywnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi