Gość Anastazja979 Napisano 7 Grudnia 2020 Napisano 7 Grudnia 2020 Będę wdzięczna za rzucenie okiem na mój rozkład na przyszły rok ;) 1. Praca 6 mieczy, 5 mieczy, 0 Głupiec Odejście z pracy w niemiłej atmosferze i przejściowe załamanie, a potem otwarcie się na nowe możliwości. 2. Finanse VI Kochankowie, 9 kielichów, 5 kielichów Szastanie pieniędzmi - wydawanie ich na przyjemności, a potem strata finansowa. 3. Uczucia 10 kielichów, 2 denarów, 8 buław Konieczność podjęcia jakiejś decyzji w sprawach uczuciowych. Ogólnie otwarcie się i ruszenie na przód. 4. Zdrowie/samopoczucie 7 denarów, Król mieczy, 8 mieczy Jakieś zaniedbania zdrowotne z przeszłości dadzą o sobie znać. Mam nadzieję, że nie zamkną mnie w szpitalu (8 mieczy). 5. Dom/rodzina V Kapłan, Król buław, 9 mieczy Zmartwienie z powodu ojca. 6. Niespodzianka Rycerz kielichów, Królowa Buław, XIV Umiarkowanie Będę w otoczeniu przyjaciół. Ewentualnie znajomość z jakimś panem się rozwinie i przebiegnie harmonijnie. 7. Co robić? Paź kielichów, Król Monet, I Mag Znaleźć pracę związaną z dziećmi? Może z występami dla dzieci? (I Mag) 8. Czego nie robić? XI Moc, 6 kielichów, 10 mieczy Nie rozpamiętywać porażek i nie samobiczować się. 9. Karta rady 2 mieczy Rozważnie podejmuj decyzje? Cytuj
Gość alieninside Napisano 12 Grudnia 2020 Napisano 12 Grudnia 2020 W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: Będę wdzięczna za rzucenie okiem na mój rozkład na przyszły rok 1. Praca 6 mieczy, 5 mieczy, 0 Głupiec Odejscie z pracy bedzie rozczarowujace. Nie tego sie spodziewalas, ale to Cie wzmocni i da Ci sile. 2. Finanse VI Kochankowie, 9 kielichów, 5 kielichów No niezbyt dobre decyzje finansowe 3. Uczucia 10 kielichów, 2 denarów, 8 buław Byc moze jakies balansowanie miedzyszczesciem rodzinnym a romansami albo jakas inna aktywnoscia . Nie znam Twojego statusu. Ale jakby tak troche zjesc jakblko i miec jablko 4. Zdrowie/samopoczucie 7 denarów, Król mieczy, 8 mieczy A czy Ty tez nie masz problemow z kregoslupem? Garbisz sie? Mi czesto takie karty na moje problemy z kregoslupem wypadaly. 5. Dom/rodzina V Kapłan, Król buław, 9 mieczy Zmartwienie z powodu ojca. Tu moze tak byc. 6. Niespodzianka Rycerz kielichów, Kroloowa bulaw umiarkowanie Tutaj jest duze pole do manewru np spotkanie z jakims milym Rycerzem przy fontannie 7. Co robić? Paź kielichów, Król Monet, I Mag Znaleźć pracę związaną z dziećmi? Może z występami dla dzieci? (I Mag) Moze to dobry pomysl bo masz glupca w pracy na nowy rok. 8. Czego nie robić? XI Moc, 6 kielichów, 10 mieczy Nie rozpamiętywać porażek i nie samobiczować się. Tu sie zgadzam. Trzeba sie odciac. 9. Karta rady 2 mieczy Rozwaznie podejmowac decyzje ale tez zachowac taka wstrzemiezliwosc w osadach byc bezstronnym. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 12 Grudnia 2020 Napisano 12 Grudnia 2020 32 minuty temu, Wildwood napisał: Garbię się :( Dotychczas nie było większych problemów z kręgosłupem... Cytuj
Gość alieninside Napisano 12 Grudnia 2020 Napisano 12 Grudnia 2020 4 minuty temu, Anastazja979 napisał: Garbię się Dotychczas nie było większych problemów z kręgosłupem... Nie ma co sie martwic. Niekoniecznie musi tal byc. Napewno warto zadbac o kregoslup jezeli sie garbisz. Ale jak wiadomo karty sa wieloznaczne i inny forumowicz moze wyczytac co innego. Mi takie karty poprostu wypadaja na problemy z kregoslupem. Cytuj
mezza Napisano 12 Grudnia 2020 Napisano 12 Grudnia 2020 W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: Będę wdzięczna za rzucenie okiem na mój rozkład na przyszły rok 1. Praca 6 mieczy, 5 mieczy, 0 Głupiec Rzeczywiście niezbyt korzystane karty na pracę, ale mogą zwiastować chęć odejścia z pracy z powodu jakiś nieuczciwych działań, zawistnych współpracowników itd. Chyba przed tobą nowa droga w kwestiach zawodowych. Jeszcze pomyślałam, że nie będzie mogła się tam już nic więcej nauczyć, zdobyć nowej wiedzy, co może przyczynić się do szukania lepszego miejsca pracy. 2. Finanse VI Kochankowie, 9 kielichów, 5 kielichów Ja myślę, że będzie wydawała pieniądze na własne przyjemności i kiedy staniesz przed decyzją wydać czy nie wydać, to jednak pokusisz się o nowy zakup. Jednak karty przestrzegają, że możesz później mieć do siebie żal, że pieniądze rozchodzą się na głupoty. 3. Uczucia 10 kielichów, 2 denarów, 8 buław Nie wiem, czy jesteś sama, ale widziałabym tutaj romans. Nic trwałego, bo przeszkodą mogą się okazać dzieci z dawnej relacji lub nieuporządkowane sprawy z byłą partnerką. 4. Zdrowie/samopoczucie 7 denarów, Król mieczy, 8 mieczy Chyba mogą pojawić się jakieś obawy, niepokoje. Miecze to umysł, a więc to zawieszenie może wpływać na psychikę. 5. Dom/rodzina V Kapłan, Król buław, 9 mieczy Zmartwienie z powodu ojca. - lub jakiegoś mężczyzny z rodziny 6. Niespodzianka Rycerz kielichów, Królowa Buław, XIV Umiarkowanie Ja tutaj właśnie widzę romans, randki lub jakąś fajną relację kumpelską. 7. Co robić? Paź kielichów, Król Monet, I Mag Ogólnie to działać, zapisać się na jakieś kursy, szkolenia, rozwijać zainteresowania i przyjmować propozycje spotkań. 8. Czego nie robić? XI Moc, 6 kielichów, 10 mieczy Nie wracać do przeszłości i nie szukać kontaktu z osobami, z którymi relacje się zakończyły. 9. Karta rady 2 mieczy Kieruj się umysłem, zdaj się na logikę i racjonalizm przy podejmowaniu decyzji. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 12 Grudnia 2020 Moderator Napisano 12 Grudnia 2020 W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: 1. Praca 6 mieczy, 5 mieczy, 0 Głupiec Odejście z pracy, które na początku Cię zasmuci, będziesz traktowała to jako zwycięstwo okupione sporą stratą, ale po jakimś czasie pozwoli Ci to ruszyć dalej w kierunku całkiem nowej dziedziny W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: 2. Finanse VI Kochankowie, 9 kielichów, 5 kielichów Szastanie pieniędzmi Różnie raz lepiej raz gorzej, pierwsza połowa roku bardziej stabilna, w drugiej zaś widać nerwy, straty i niepokoje W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: Uczucia 10 kielichów, 2 denarów, 8 buław Zostawienie związku za sobą może myśli i próby powrotu jednak ostatecznie ruszenie dalej. Możliwy jakis romans W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: 4. Zdrowie/samopoczucie 7 denarów, Król mieczy, 8 mieczy Trzeba będzie wybrać się do jakiegoś lekarza, ale może to rutynowe badanie. Chyba, że chorujesz na coś od dawna to w tym przypadku nadal będziesz musiała przyjmować leki W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: 5. Dom/rodzina V Kapłan, Król buław, 9 mieczy Jakiś facet da Ci w kość, możesz mieć sporo zmartwień z jego powodu W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: 6. Niespodzianka Rycerz kielichów, Królowa Buław, XIV Umiarkowanie Romans, który się zapowiadał całkiem nieźle zakończy się szybciej niż się zaczął W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: 7. Co robić? Paź kielichów, Król Monet, I Mag Wykazać więcej empatii i czułości w stosunku do jakiegoś mężczyzny W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: 8. Czego nie robić? XI Moc, 6 kielichów, 10 mieczy Nie uzależniac swojego szczescie od powodzenia w życiu uczuciowym W dniu 7.12.2020 o 15:29, Anastazja979 napisał: 9. Karta rady 2 mieczy Odizolowac się, wycofac, zaglebic się w sobie i swoich myslach. Dokonac wybory, zdecydowac sie Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 13 Grudnia 2020 Napisano 13 Grudnia 2020 Dziękuję wszystkim za interpretacje! :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi