Skocz do zawartości

Jak spędzę Sylwestra? ZWERYFIKOWANE

Gość Anastazja979

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anastazja979
Napisano

6 denarów, XX Sąd Ostateczny, IX Pustelnik, 5 buław

Ktoś mnie gdzieś zaprosi i mogę planować z innymi ludźmi organizację imprezy (6 denarów), ale zdarzy się coś nieoczekiwanego (Sąd ostateczny) i zostanę w samotni (IX Pustelnik) bijąc się z myślami (5 buław). 

Ewentualnie, bardziej optymistycznie, dojdzie do świętowania Sylwestra, a IX Pustelnik wskazuje na jakieś odludne miejsce, w którym będzie impreza. 5 buław to tłum ludzi.

Nie podobają mi się te karty za bardzo...

Co Wy o tym sądzicie?

Napisano

Myślę, że spędziszisz ten czas całkiem nieźle, w gronie rodziny lub/i znajomych, tłumu nie będzie, po prostu może zamieszanie typu gdzie coś zorganizować etc. 

Napisano

Dwie rzeczy mi się skojarzyły. Pogodzenie się z kimś a druga walka o szybki powrót do zdrowia. 

• Maestro
Napisano
Godzinę temu, Anastazja979 napisał:

Z planów (zaproszenie) nic nie wyjdzie, będziesz czuła się samotna i wściekła :(

• Super 1
Napisano
21 godzin temu, Anastazja979 napisał:

Sylwestra spędzisz samotnie na skutek zmiany planów. Ktoś odwoła to spotkanie o czym mówi 6 Denarów z Sądem Ostatecznym.

Napisano
W dniu 13.12.2020 o 19:53, Anastazja979 napisał:

Nastąpi zmiana planów i niestety sylwestra spędzisz sama co wywoła zdenerwowanie i sporo emocji

Napisano

A ja trochę widzę, że takie bycie samotnym w tłumie. Ktoś złoży Ci propozycję, bardzo możliwe jakaś rodzina lub znajomi, którzy posiadają dzieci. Jednak będzie to wieczór zadumy i raczej mniejszego zaangażowania w toczące się dyskusje.

Gość Anastazja979
Napisano

Szkoda, że tak pesymistycznie. No nic, najwyżej zrobię sobie jakiś maraton filmowy w tej samotni. Dzięki za odpowiedzi! Wrócę z weryfikacją :D

Napisano

Będziesz spędzać Sylwestra w głownie koleżeńskim (6 monet + Sąd), karta Sądu zaznacza również samo święto - pożegnanie ze starym rokiem i rozpoczęcie nowego. Będzie trochę za dużo ruchu, natłok zdarzeń i aktywności (5 buław), przez co poczujesz się wycofaną, samotną w tłumie (Pustelnik), mogły też pokazać się Twoje filozoficzne przemyślenia w związku z nadchodzącyn rokiem :)

Fajnego Sylwestra ;)

• 2 tygodnie później...
Gość Anastazja979
Napisano

Weryfikacja: w Sylwestra pracowałam do późna, a później bardzo śpieszyłam się na imprezę. Byłam u znajomych kolegi. Na początku byłam trochę zagubiona, ale później było fajnie :)

• Ismer zmienił tytuł na Jak spędzę Sylwestra? ZWERYFIKOWANE