alathea Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 kotlety ryzowe ze szpinakiem i feta ugotowac ryz (ale nie rozgotowac), zblanszowac szpinak (pogotowac chwile w lekko osolonym wrzatku, odcedzic) i troszke pokroic ewentualnie zmieszac z jajkiem, kawalkami fety (moze tez byc kozi serek, nawet z miodem - kwestia smaku) do smaku oregano i bazylia i smazyc na oleju z oliwek mozna otoczyc tez w bulce tartej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.