Gość Nice Napisano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2020 Dodam jeszcze parę rzeczy, potem, może dopiszę (uprzedzam, że przepisy są wege, a nie wegan, ale wiadomo, zawsze można pod siebie zmienić): 1. Lubie robić kaszę gryczaną w taki sposób, że: - wiadomo, gotuje kasze Mi podoba jak jest odrobinę "al-dente"; - póki kasza jest nastawiona, biorę "mieszankę warzyw włoskich na patelnie" (też można samemu oddzielnie wziąć brokuły, kalafior, szparagi, cukinie, ja też lubię kukurydze - tak, wiem, że ciążowo, ogólnie można i suszone pomidory dodać, jak ktoś lubi - ja naprawdę, osobiście, używam w tym daniu duuużo warzyw i ziół), posypuję przyprawami - osobiście uwielbiam paprykę ostrą, polewam oliwą i do piecyka - w tym czasie też kroje fetę, pietruszkę: na moje pasuję smakiem najbardziej, ale może być też koperek, lub kolendra, kto co lubi - dalej - łączymy składniki - mieszamy kaszę z warzywami i fetą, posypujemy ziołami Dla mnie osobiście to był jeden z najpyszniejszych wynalazków, mam nadzieję, że innym też zasmakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.