Skocz do zawartości

pomocyyyy

a_godzisz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ŚNIŁ MI SIĘ ZMARŁY OJCIEC , a zawsze jak sie sni to ostrzega mnie przed czyms. tym rzaem siedzial na łózku i z moim małym synkim i go tulił. patrzył się na mnie i go usypiał, co oznacza ten sen bo bardzo sie boje teraz o synka .... a musze go zostawic razem z babcia na jakiś czas....

Gość alathea
Napisano

ale twojemu maluszkowi w tym snie nic sie nie stalo, prawda - moze to wyraz twoich obaw co do zostawienia go u babci, z drugiej strony moze twoj tata chce ci powiedziec, ze bedzie nad nim czuwal...

mozesz tez poprosic Opiekuna czy Aniola twojego maluszka o opieke nad nim, wazne jest rowniez nasze nastawienie, mysli - one tez daja ochrone, milosc matki chroni dziecko

Napisano

...więc to chyba ostrzeżenie,żebyś synka jednak z babcią NIE ZOSTAWIAŁA ! Przemyśl to- pozdrawiam..

Napisano (edytowane)

Ja bym tu bardziej była za opcja zwrócenia uwagi, na to iż może mało ostatnio poświęcasz czasu dla dziecka . Ojciec we śnie pokazał Ci czego synek potrzebuje .

P.S. W obecnych czasach rodzice bywają tak zapracowani, że niejednokrotnie zaniedbują życie rodzinne.

Pozdrawiam.

Edytowane przez _Domi_
Gość winteer
Napisano

Powielone posty zostały usunięte, a interptetacje z innego tematu - przeniesione.

a_godzisz stosuj sie do regulaminu forum, bo inaczej wykasuję wszystko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...