Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ismer Napisano 24 Grudnia 2020 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 24 Grudnia 2020 Staropolskim obyczajem Gdy w Wigilię gwiazda wstaje Nowy Rok zaś liczbę zmienia Wszyscy wszystkim ślą życzenia Przy tej pięknej sposobności My Życzymy Wam radości Aby wszystko się darzyło Z roku na rok lepiej było Niech Rok Nowy niesie blaski Bożej chwały, Bożej łaski A blask gwiazdy betlejemskiej Wśród wędrówki świeci ziemskiej. Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku a pod choinką mnóstwa wspaniałych życzy wszystkim Userom załoga Ezoforum 3 1 8 Cytuj
nastek96 Napisano 24 Grudnia 2020 Napisano 24 Grudnia 2020 Zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia 3 1 Cytuj
Elżbieta. Napisano 24 Grudnia 2020 Napisano 24 Grudnia 2020 Przyłączam się do wszystkich życzeń. Najważniejsze to zdrówko i spokój o dalszy nasz los. WESOŁYCH ŚWIĄT 2 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 24 Grudnia 2020 Napisano 24 Grudnia 2020 Życzę wszystkim wesołych, spokojnych i radosnych Świąt oraz dużo zdrówka 1 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 25 Grudnia 2020 Moderator Napisano 25 Grudnia 2020 Wiary, która odmieni nasze serca, Nadziei, że jutro będzie lepsze, Miłości, która przetrwa najgorsze momenty w życiu. I zdrowia, którego wszyscy potrzebujemy. Wesołych Świąt! 1 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 25 Grudnia 2020 Napisano 25 Grudnia 2020 Wesołych i radosnych Świąt, Kochani! Cytuj
Kostroma Napisano 25 Grudnia 2020 Napisano 25 Grudnia 2020 Ode mnie też kochani wszystkiego najcudowniejszego! Nie było mnie tutaj chwilkę, przez zapierdziel w pracy, ale już wracam powoli do aktywności 2 1 Cytuj
Emeryta Napisano 26 Grudnia 2020 Napisano 26 Grudnia 2020 Ode mnie także najwspanialsze życzenia dla współforumowiczów. Mam nadzieję, że Mikołaj święty przyniósł wymarzone prezenty. A w Nowym Roku nich spotkają nas same wspaniałości i morze miłości! 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi