agusia86 Napisano 24 Czerwca 2009 Napisano 24 Czerwca 2009 Witam, śniło mi się, że byłam w banku i likwidowałam swoje konto/albo koleżanka robiła to za moją zgodą. Co to może znaczyć?
Gość alathea Napisano 24 Czerwca 2009 Napisano 24 Czerwca 2009 mnie sie kojarzy z wycofaniem swojego zaangazaowania w jakas sprawe
patsy Napisano 24 Czerwca 2009 Napisano 24 Czerwca 2009 Witam, śniło mi się, że byłam w banku i likwidowałam swoje konto/albo koleżanka robiła to za moją zgodą. Co to może znaczyć? to roznica czy sama likwiowalas konto czy to kolezanka robila,jezeli TY sama,to znaczy,ze chcialabys zamknac w swoim zyciu pewien etap,jezeli robila to kolezanka to znaczy,ze nie jestes na tyle silna,bys sama to zrobila,stad interwencja kolezanki-wyglada na to,ze lubisz jak ktos Cie wspiera albo najlepiej wykonuje ciezkie zadania za Ciebie-bo sama czujesz sie za slaba,inna opcja-chcesz,zeby ta kolezanka decydowala za Ciebie. 1
agusia86 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Napisano 24 Czerwca 2009 to roznica czy sama likwiowalas konto czy to kolezanka robila,jezeli TY sama,to znaczy,ze chcialabys zamknac w swoim zyciu pewien etap,jezeli robila to kolezanka to znaczy,ze nie jestes na tyle silna,bys sama to zrobila,stad interwencja kolezanki-wyglada na to,ze lubisz jak ktos Cie wspiera albo najlepiej wykonuje ciezkie zadania za Ciebie-bo sama czujesz sie za slaba,inna opcja-chcesz,zeby ta kolezanka decydowala za Ciebie. no właśnie dokładnie nie pamiętam, to bardziej wyglądało tak, że moje konto kasowała za mnie moja znajoma ale wyglądała jak ja. czasami mam mocno dziwne sny....
patsy Napisano 24 Czerwca 2009 Napisano 24 Czerwca 2009 no właśnie dokładnie nie pamiętam, to bardziej wyglądało tak, że moje konto kasowała za mnie moja znajoma ale wyglądała jak ja.czasami mam mocno dziwne sny.... to zmienia postac rzeczy,moze chcialabys byc tak silna jak kolezanka(ktora tutaj jest tylko symbolem?)ze sama nie dalabys rady i potrzebujesz pomocy?a z czym kojarzy Ci sie ta kolezanka?
agusia86 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Napisano 24 Czerwca 2009 to zmienia postac rzeczy,moze chcialabys byc tak silna jak kolezanka(ktora tutaj jest tylko symbolem?)ze sama nie dalabys rady i potrzebujesz pomocy?a z czym kojarzy Ci sie ta kolezanka? tzn w jakim sensie bo za bardzo nie wiem co napisać? potrzebowałam trochę jej wsparcia ale.... mocno się rozczarowałam, no ale ona ma teraz trudny okres i sporo problemów przez facetów a już nie mówiąc o jej psychice, do wszystkiego nastawiona jest mhh pesymistycznie to mało powiedziane, uważa że zawsze będzie źle itd, także nie wydaje mi się żeby była silna, a ja nie wiem już jak jej pomóc.
Rekomendowane odpowiedzi