Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji 2021 rozkład przewrotny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam Was serdecznie! 

Chciałabym skorzystać z Waszego doświadczenia i intuicji w moich sprawach, a mianowicie co czeka mnie w 2021. rozkład wydaje mi się o tyle „przewrotny”, ze mogłabym go interpretować na moja korzyść - z myślą Ze wszystko potoczy się po pojej myśli... ale jednak pozostaje ta wątpliwość - i wolałabym uzyskać Wasza opinie... nie jestem doświadczona w czytaniu kart. 

Nakresle moja sytuacje po krotce, aby Wasze odczucie/interpretacja były trafne... jest to post dosyć osobisty....

Mąż zostawił mnie w ciąży, nasz syn ma teraz 4 miesiące. Pomimo ze rozum podpowiada mi ze to relacja toksyczna - serce jednak pcha się, i mam nadzieje ze jeszcze z tej relacji coś udałoby się skleić... dodam, ze mąż dzwoni do dziecka codziennie - czasami nawet pare razy dziennie. Mieszkamy w innych państwach - zapowiada się ze przyjedzie w odwiedziny w lutym, jeśli sytuacja pandemiczna na to pozwoli. 

rozklad na 12 miesięcy:

Styczeń - 9 Buław  

karta zaleca ostrożność, ale wydaje mi się, ze mówi o pewności w działaniu... 

przyjąć postawę obronna? 

Luty 9 Monet

karta oddalenia, brak osoby bliskiej - podejrzewam ze mąż nie przyjedzie w odwiedziny. Być może pojawia się jakieś „niezarobione” pieniądze... moja mama z która aktualnie mieszkam ma operacje zaplanowana - możliwe ze karta ukazuje brak osoby mi bliskiej 

Marzec karta Śmierć

Karta ogólnie mówi o zakończeniu jakiegoś dłużej trwającego etapu w życiu. Pogodzenie się z rozpadem małżeństwa....

Kwiecień karta Siła

Karta pokazuje dojrzewające decyzje, plany oraz opanowanie i pogodę ducha. 
Zgoda z zaistniała sytuacja, która przyniesie pokój długo oczekiwany...ale później uwaga - 10 kielichów 

Maj 10 Kielichów

Obok Siła często oznacza poprawę stosunków, pogodzenie się? wyjaśnienie między sobą nieporozumień....

możliwy zwrot sytuacji i „powrót” męża? 

Czerwiec karta Umiarkowanie

ogolna harmonia, oczekiwanie, bez konkretnych emocji. 

Lipiec karta Świat, 

Mozliwe długo wyczekiwane odwiedziny męża? Spełnienie marzeń. 

Sierpień 7 Monet

oczekwanie co przyniosą działania z poprzednich miesięcy. 

Wrzesień 4 mieczy 

zmęczenie czekaniem, zmęczenie czekaniem na decyzje co będzie dalej - razem czy osobno?

Październik karta Rydwan

karta ta rozwiewa wątpliwości, pokazuje ruch. Możliwa zmiana miejsca zamieszkania, przeprowadzka. Miesiąc w którym wszystko dzieje się szybko. Czyżby powrót do kraju męża? 

Listopad Król Kielichów 

Dla mnie niespodzianka - albo wszystko pomyślnie ułożyło się z mężem - albo to zupełnie nowy „obcy” mężczyzna? JesCze bardziej zaskakuje co wypada obok niego:

grudzień Rycerz Kielichów:

Propozycja od mężczyzny, który jest godny zaufania... 

To dość długi post, mam nadzieje ze dotrwaliscie do końca! 
z tego miejsca pragnę Wam pożyczyć wszystkiego pomyślnego na 2021 rok! Dużo milosci, uśmiechu i zdrowia!!

Chciałam zamieścić ten post w dziale - pomoc w interpretacji! Przepraszam za pomyłkę, jeśli moderator uważa, ze rok jest zbyt odległy aby zweryfikować, proszę o przeniesienie tematu.

Edytowane przez krolowanatalia
Możliwe przeniesienie tematu do działu pomocy w interpretacji