Moderators Ejbert Napisano 2 Stycznia 2021 Moderators Napisano 2 Stycznia 2021 Ja wynalazłem kilka retrusów, nie miałem za dużo czasu, no ale coś zawsze się znajdzie. I jeszcze zostaliśmy posiadaczami dwóch nowych bombek, na które uparła się moja małżonka, a na to, jak wiadomo, rady nie ma. Wiszą więc sobie na stroiku, razem z dwiema innymi i więcej ozdób, jak co roku, nie wieszamy, bo nie ma na czym. A to moje zdobycze internetowe: Impreza w męskim stylu - rybka lubi pływać a po imprezie jakoś tak nieszczególnie się wygląda i niezbyt dobrze czuje: toteż na kaca przydałby się klinik + kubas dobrej chińskiej herbaty, zaparzonej w tradycyjny sposób, w czajniczku. Nawet jeden z mikołajów to Chińczyk, więc na pewno się na tym zna. Te panie są mi dobrze znane... ale jak się spotkają na ezo-pogaduchy to ja... nie, nie wychodzę z domu - zostaję z nimi A tutaj mamy mikołajowy sobór; chodzą słuchy, że w realu taki odświeżający doktrynalny zjazd ma się odbyć w (niedalekiej) przyszłości. Przedstawiam więc jego zwiastuna, może ta afirmacja przyspieszy to zgromadzenie, jakże potrzebne we współczesnym świecie. te bombki ja sobie upatrzyłem, ale nie zdążyłem kupić i przepadły mi: te bombki to już bardziej z czasów dzieciństwa naszych potomków, ale ta mała, druga od lewej, to na pewno moje czasy: te zaś bombki pochodzą z ościennego kraju, do którego mam duży sentyment - z Rosji. A to jest nasz nowy bombowy nabytek: czyli ja z prezentami i moja mądra żona A na koniec - niech mi bardziej wrażliwi wybaczą, ale nie mogłem, nie mogłem się powstrzymać, bo gdy zobaczyłem to: pomyślałem, że to artysta-rybak zaczerpnął inspirację ze swego hobby te robalki zapewne miały być bananami, ale chyba coś nie wyszło... I wszystkiego dobrego w Nowym 2021 Roku dla Was od Ejberta 1 5 Cytuj
Ekspert Makrela Napisano 6 Stycznia 2021 Ekspert Napisano 6 Stycznia 2021 Ejbert... bardziej paskudnego wzoru bombek nie mogłeś już znaleźć? Robalki! i jeszcze w pudełku - wyglądają jak prawdziwe larwy, fuj! Czajniczek z Chińczykiem - dobre! 2 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Moderators Napisano 6 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Makrela napisał: Ejbert... bardziej paskudnego wzoru bombek nie mogłeś już znaleźć? Robalki! i jeszcze w pudełku - wyglądają jak prawdziwe larwy, fuj! No właśnie paskudniejszego nie udało mi się znaleźć ale i ja sam, jak żyję nie widziałem czegoś takiego, a to pudełko to już szczyt. Zastanawiałem się, kto, w sensie jaki typ astrologicznie , może wystawić coś takiego, bo że estetą nie jest, to pewne 1 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 11 Stycznia 2021 Napisano 11 Stycznia 2021 W dniu 7.01.2021 o 00:12, Ejbert napisał: No właśnie paskudniejszego nie udało mi się znaleźć ale i ja sam, jak żyję nie widziałem czegoś takiego, a to pudełko to już szczyt. Zastanawiałem się, kto, w sensie jaki typ astrologicznie , może wystawić coś takiego, bo że estetą nie jest, to pewne Pewnie z Wenus w Pannie lub Skorpionie Też może być Wenus w Baranie, kolory są intensywne Też może być uszkodzona przez Pluton ta Wenus... Nie wiem, czy mogę ujawnić na kogo głosowałam, ale dzięki tymil bombkom z Rosji, opisom... I tak, robakom, bo raz zobaczysz - nigdy nie zapomnisz Otrzymałeś mój głos Cytuj
Gość Sajya Napisano 11 Stycznia 2021 Napisano 11 Stycznia 2021 Mnie urzekły te czarne z Rosji- takich wyjątków nie widziałam nigdzie, no i te cuda w romby + egzotyczne śliczności sprawiły, że nawet pendraki swój urok miały . Świetna wystawa Cytuj
Administrator Ismer Napisano 11 Stycznia 2021 Administrator Napisano 11 Stycznia 2021 13 godzin temu, Willow napisał: Pewnie z Wenus w Pannie lub Skorpionie Też może być Wenus w Baranie, kolory są intensywne Też może być uszkodzona przez Pluton ta Wenus... Wenus w Pannie raczej nie, to jest bardziej ukłon w stronę wyostrzonej bądź przegiętej do niemożliwości schludności, czystości, estetyki, staranności, a to pudełko nie należy do tej kategorii W Baranie może być, bo nie zwróci uwagi na tło, pudło jak pudło, grunt, że bombki wyeksponował Krytyczne aspekty Wenus w Pannie od Plutona, Saturna bądź Marsa, ew. jeszcze Urana mogą to zmienić jednak, a w Baranie pogłębić brak wyczucia estetycznego, Wenus w Skorpionie chyba najprędzej. Ale także znak Bliźniąt lub Strzelca może nie zwrócić uwagi na nieporządek wizualny, chociaż mi najbardziej pasuje jednak Wenuska skorpioniasta. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi