fala262 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 snilo mi sie ze ratowalem wiele krokodyli.nie bylo by w tym nic dziwnego. ale poraz pierwszy mnialem poczas snu ze naprawde nie wiedzialem czy to sen czy rzeczywistosc. i nie mam pojecia co moze ten sen oznaczac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 snilo mi sie ze ratowalem wiele krokodyli.nie bylo by w tym nic dziwnego. ale poraz pierwszy mnialem poczas snu ze naprawde nie wiedzialem czy to sen czy rzeczywistosc. i nie mam pojecia co moze ten sen oznaczac. a z czym kojarza Ci sie krokodyle?sadze,ze atakuja niespodziewanie i zazwyczaj smiertelnie...moze chcesz kogos uratowac,kto nie do konca jest Tobie przychylny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fala262 Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 krokodyle kojaza mi sie z drapieznikami.i nie bespieczestwem Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 krokodyle kojaza mi sie z drapieznikami.i nie bespieczestwem a jak czules sie we snie?co takiego spowodowalo,ze je ratowales?powinienes raczej przed nimi uciekac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts