Skocz do zawartości

Wynik rekrutacji ZWERYFIKOWANE

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj otrzymam informacje o wyniku rekrutacji :)

Jaki będzie wynik 

Sprawiedliwość Kochankowie Cesarzowa 

czyżbym stanęła przed wyborem, karty pokazały wybór pracodawcy, myśle ze dostanę dzisiaj ofertę  

Napisano

Jak dla mnie to nawiązanie współpracy. Cesarzowa to karta dobrobytu :)

• Super 1
Napisano

Ja, szczerze mówiąc, waham się przez Kochanków, bo może wskazywać na wybór i współpracę z inną osobą.

Mimo wszystko, jednak, stawiała bym na chęć zawarcia z Tobą ) Cesarzowa) umowy (Sprawiedliwość), ponieważ mamy tu AW - czyli rzecz znacząco dotycząca Ciebie przede wszystkim, no i Sprawiedliwość - wobec Ciebie. Kochanków w takim połączeniu też odczytuje jako kolejny kontakt, przegadanie w miłych klimatach szczegółów oferty :)

Powodzenia :)

Napisano

Dla mnie tak czy inaczej będzie dobrze. Z obecnego miejsca pracy i tak odejdę w ciągu roku. 

Gość Anastazja979
Napisano

Ja to widzę, jako pozytywny wynik i chęć zatrudnienia Cię (Cesarzowa), ale z jakimś kredytem zaufania na najbliższy czas (Sprawiedliwość + Kochankowie).

Napisano
6 godzin temu, zakretka23 napisał:

Dzisiaj otrzymam informacje o wyniku rekrutacji :)

Jaki będzie wynik 

Sprawiedliwość Kochankowie Cesarzowa 

Dostaniesz propozycję pracy, będziesz się zastanawiać, ale w cesarzowej powinnam się zdecydować i podpisać umowe. Cesarzowa to jak ktoś wspomniał już kobieta spełniona więc zakończenie będzie pozytywne  i tego życzę :)

• Super 1
Napisano

Pomyliły mi się wtorki. Wiem, ze negatywne jest podpisywanie umów podczas retrogradacji Merkurego, a jak jest z podejmowaniem decyzji o zmianie pracy ?? 

• Dziękuję 1
Gość Hopefull
Napisano (edytowane)

Ja to widzę na nie. 

On 1/12/2021 at 5:32 PM, zakretka23 said:

Pomyliły mi się wtorki. Wiem, ze negatywne jest podpisywanie umów podczas retrogradacji Merkurego, a jak jest z podejmowaniem decyzji o zmianie pracy ?? 

Najlepiej jest przemyśleć sprawy i czekać na podejmowanie decyzji po retro. 

Edytowane przez HopeNot
Napisano
W dniu 12.01.2021 o 18:32, zakretka23 napisał:

Nowa praca to też komunikacja i przelewy finansowe (Merkury). Zresztą decyzja to jest proces umysłowy - za co odpowiada Merkury. Jeśli praca księgowa lub IT, lub związana z kontaktami, to lepiej lub już działać teraz - wybierać i podpisywać, póki nie ma retrogradacji, lub poczekać potem. Ważnym jest też w jakim domu retrogradacja - mogę pocieszyć Cię z drugiej strony, ja też jeśli teraz dostanę pracę, to chyba umowę będę podpisywać w retrogradacji, no nic. Może parę razy coś się zgubi, lub przesuną się terminy. 

Trzymam kciu w każdym razie :koniczynka:

Napisano

Dostaniesz na bank ofertę. W Kochankach widzę rozważanie. W Cesarzowej,że będziesz pewna swojej decyzji ;)

Trzymam kciuki :)

Napisano

Kurcze, a może i ja powinnam sprawdzić czy nie będę przypadkiem podpisywać w złym czasie :/

• Lubię to! 1
Napisano

Wydaje mi się, że zadecydują się nawiązać wspolprace z inną kobietą. Ale życzę Ci powodzenia 

• Super 1
Napisano
W dniu 16.01.2021 o 22:08, nastek96 napisał:

Wydaje mi się, że zadecydują się nawiązać wspolprace z inną kobietą. Ale życzę Ci powodzenia 

Zgadza się im bardziej chodziło bardziej  o osobę do księgowania - czego nie było w ogłoszeniu, a ja pracuje na gotowych danych. 

• Lunaria zmienił tytuł na Wynik rekrutacji ZWERYFIKOWANE