Skocz do zawartości

bardzo prosze o interpretacje snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam :) podobno tu moge sie dowiedziec znaczenie wlasnego snu.. ?

a wiec mam pytanko, snilo mi sie ze moj chory tata lezal na oddziale paliatywnym (co jest prawda) ale razem z nim zamiast tych pacjentow ktorzy tam są, lezaly obok dwie moje zmarle juz babcie. co to moze znaczyc?? :(

Napisano
witam :) podobno tu moge sie dowiedziec znaczenie wlasnego snu.. ?

a wiec mam pytanko, snilo mi sie ze moj chory tata lezal na oddziale paliatywnym (co jest prawda) ale razem z nim zamiast tych pacjentow ktorzy tam są, lezaly obok dwie moje zmarle juz babcie. co to moze znaczyc?? :(

sen moze miec dwa znaczenia-albo,ze babcie wspieraja Twojego ojca albo,ze po niego przyszly...to zalezy co czulas we snie,czy widzialas emocje taty i babc...

Napisano

oni byli tam tacy radośni, jakby zdrowi, ja bylam zdziwiona i w szoku gdzie sa tamci pacjenci, pamietalam ich w snie... a dzis jak do niego poszlam... było gorzej niz wczoraj i obawiam sie ze to oznacza to drugie, nawet mialam dzis takie mysli jak wstalam..

dziekuje!

Napisano
oni byli tam tacy radośni, jakby zdrowi, ja bylam zdziwiona i w szoku gdzie sa tamci pacjenci, pamietalam ich w snie... a dzis jak do niego poszlam... było gorzej niz wczoraj i obawiam sie ze to oznacza to drugie, nawet mialam dzis takie mysli jak wstalam..

dziekuje!

mimo wszystko zycze tacie duzo zdrowia,3maj sie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...