Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Ekspert
Napisano (edytowane)

Witam. Dziś już jestem lekko podirytowana. Próbuję umówić się na rozmowę z pewną Panią, od końca października i dziś znów usłyszałam, że w sumie to nie wiadomo kiedy znajdzie ona czas dla mnie. Mam dzwonić i pytać o wolny termin. Chodzi o omówienie mojej pracy zaliczeniowej, w sumie mam już dyplom ale zależało mi by pogadać z moją mentorką. 
W sumie to nie wiem o co chodzi. W programie kursu była przewidziana rozmowa z wybraną nauczycielką, nie było mowy, że ta którą wybrałam ma problem z terminami. 
I tak sobie kolejny miesiąc leci a ja nie wiem czemu ona tak unika kontaktu ze mną. 

Moje pytanie do kart- Czemu wspomniana Pani unika rozmowy ze mną? Co jest tego powodem?

Otrzymałam- 4 Kielichów, 2 Kielichów i Słońce. 

W 4 Kielichów ona nie widzi sensu by ze mną rozmawiać? Tylko czemu? Nie chce jej się po prostu? Ma mnie dość? 
2 Kielichów to współpraca dwójki ludzi. Tylko jak to się ma do mnie? 
Słońce- siła energia, radość ale też przyjaźń. Czy ona uważa faktycznie, ze to strata czasu by ze mną porozmawiać? Lub też z uwagi na jej przyjaźń z kimś, ona nie będzie ze mną rozmawiać? 

Kurczę, zapłaciłam za kurs i w programie była ta rozmowa. Nic ponadto nie oczekiwałam.
A miałam różne pytanie przygotowane No wciąż mam wątpliwości. 

Edytowane przez Gringe
Napisano

Ona jakby jest zmęczona, znużona. Patrząc na całość - uważam, że dojdzie do rozmowy. Od dwóch tygodni do miesiąca :)

Napisano

Ona na pewno w końcu się z Tobą spotka, ale na obecną chwilę wydaje się apatyczna, spracowana i stąd jej przekładanie terminu spotkania. Jednak rozkład zamyka Słońce, więc będziesz zadowolona z przebiegu spotkania, jak już do niego dojdzie.

• Lubię to! 1
  • Super 1
Napisano

Jest zajęta i zmęczona, zajęta swoim związkiem i rodziną, te sprawy zaprzątają jej myśli. 

• Lubię to! 1
Napisano
11 godzin temu, Gringe napisał:

Czemu wspomniana Pani unika rozmowy ze mną? Co jest tego powodem?

4 Pucharów blokuje rokujące karty..

Ona zwyczajnie Ciebie nie dostrzega, nie ma ochoty na rozmowy. Uważam, że jest czymś wypalona.

• Lubię to! 2
  • Ekspert
Napisano

@Ziomal597- dziękuję. Ja tej kobiety zupełnie nie rozumiem stąd moje zaskoczenie, że ona tak to przekłada. Za każdym razem jest inna wymówka, nie związana z rodziną, stąd wzbudziła moją czujność. 
Nie uważam by omówienie ze mną mojej pracy zaliczeniowej miało wywołać jakiś armagedon. Zaczynam myśleć, że mnie nie lubi- nie wiem czym miałabym się jej narazić. 
No nic, narazie się nie poddaje i w piątek dzwonię ustalić kolejny termin...

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
10 minut temu, Gringe napisał:

@Ziomal597- dziękuję. Ja tej kobiety zupełnie nie rozumiem stąd moje zaskoczenie, że ona tak to przekłada. Za każdym razem jest inna wymówka, nie związana z rodziną, stąd wzbudziła moją czujność. 
Nie uważam by omówienie ze mną mojej pracy zaliczeniowej miało wywołać jakiś armagedon. Zaczynam myśleć, że mnie nie lubi- nie wiem czym miałabym się jej narazić. 
No nic, narazie się nie poddaje i w piątek dzwonię ustalić kolejny termin...

Tu nie chodzi o sympatię. 4 Pucharów wprost mówi o tym, że jej się po prostu nie chce. Może musiałaby poświęcić czas, za który jej nie zapłacą, albo faktycznie ma urwanie głowy w życiu prywatnym.

Po 4 Pucharów masz dalej 2 Pucharów ze Słońcem. Jest teraz skupiona na rodzinie.. niewykluczone, że tuż po ramowej pracy musi pędzić do domu, aby np zająć się dziećmi (słońce).

Natomiast personalnie o Ciebie tu nie chodzi.

Edytowane przez Ziomal597
  • Super 2
Gość Hopefull
Napisano

Tez nie uważam by było to coś osobistego. Zwyczajnie napisz jej może maila mówiąc że rozumiesz ze jest zajęta ale Ty już długo czekasz i że  zaplacilas i taka konsultacja jest w programie. A jak nie to wybierz inną mentorke. Może zwyczajnie ona nie jest dla Ciebie odpowiednia. 

• Ekspert
Napisano

@HopeNot- jeśli to nic osobistego to będę się przy niej upierać. Z drugą nauczycielką już rozmawiałam a przyznam szczerze, że Pani którą ścigam jest moją idolką. I szczytem moich obecnych marzeń jest z nią porozmawiać. Jeśli trzeba to poczekam. 
Tylko nie rozumiem czemu ona ma czas na konsultacje z innymi a ze mną nie? To jest dopiero zagadka...

Gość Hopefull
Napisano
1 minute ago, Gringe said:

@HopeNot- jeśli to nic osobistego to będę się przy niej upierać. Z drugą nauczycielką już rozmawiałam a przyznam szczerze, że Pani którą ścigam jest moją idolką. I szczytem moich obecnych marzeń jest z nią porozmawiać. Jeśli trzeba to poczekam. 
Tylko nie rozumiem czemu ona ma czas na konsultacje z innymi a ze mną nie? To jest dopiero zagadka...

Hmm, może za bardzo w takim razie ja ścigasz? 

Napisano

Jeśli to osoba, o której myślę, to na pewno nic osobistego, bo też mam gigantyczny problem się ostatnio z Nią dogadać, ale to WIDAĆ, że jest ostatnio mocno,MOOCNOO zakręcona. Nie bierz tego do siebie i poczekaj cierpliwe. Dużo pracy mają... Ilość wykładów ostatnio etc.

A co do kart,to też widzę w 4 Kielichach to, że Ona nie dostrzega teraz Ciebie, ale do spotkania niedługo dojdzie i będzie bardzo serdeczne. Jest bardzo zajęta.

• Super 1
  • Ekspert
Napisano

@Roulette Dzięki za słowa otuchy. Ja wiem, że ona jest oblegana i bardzo medialna stąd cierpliwie przekładam te spotkania i dzwonię w terminach kiedy mam się kontaktować. Pewnie już trochę musztarda po obiedzie bo pracę zaliczyłam i dostałam dyplom ale nie mogę sobie odpuścić rozmowy z kimś kto jest moim idolem od prawie 20 lat :serduszka2:

Tak więc nie odpuszczę. I poczekam. To moje drugie marzenie, zaraz po pójściu na koncert Depeche Mode :love2:

• Dobre! 1
Napisano
1 minutę temu, Gringe napisał:

@Roulette Dzięki za słowa otuchy. Ja wiem, że ona jest oblegana i bardzo medialna stąd cierpliwie przekładam te spotkania i dzwonię w terminach kiedy mam się kontaktować. Pewnie już trochę musztarda po obiedzie bo pracę zaliczyłam i dostałam dyplom ale nie mogę sobie odpuścić rozmowy z kimś kto jest moim idolem od prawie 20 lat :serduszka2:

Tak więc nie odpuszczę. I poczekam. To moje drugie marzenie, zaraz po pójściu na koncert Depeche Mode :love2:

O rajuśku, 20 lat? nie, nie. Nie możesz odpuścić . Absolutnie! :D Nie ma co, ja tam w kartach widzęs potkanie miłe :)  

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 18.01.2021 o 13:05, Gringe napisał:

Moje pytanie do kart- Czemu wspomniana Pani unika rozmowy ze mną? Co jest tego powodem?

Myślę, że nie unika - ma po prostu za dużo na głowie i tak po prostu wychodzi. Ale rozmowa będzie, jak najbardziej :)

• Super 1
  • Ekspert
Napisano (edytowane)

Pora chyba na zweryfikowanie wątku. Pierwsza karta jaka mi wyszła na początku rozkładu to była 4 Kielichów- odcięcie emocjonalne, zniechęcenie. I sprawdziło się. 

Dziś miałam kolejną rozmowę przez telefon i po prostu Pani ucięła temat konsultacji. Omówilyśmy po krótce moje dwa pytania i na tym się skończyło. Pani była zdecydowanie nastawiona na „nie” jeśli chodzi o dłużą konwersację. 
Już więcej się nie umówiłyśmy i zamknęłyśmy ten temat. 
4 kielichów bardzo często pokazuje mi czyjeś „nie”.  To jest rodzaj zrezygnowania, braku ruchu, akcji, współpracy. Człowiek zamyka się w sobie emocjonalnie na 4 spusty. 

Edytowane przez Gringe
  • Lubię to! 2
  • 4 miesiące temu...
Napisano (edytowane)
W dniu 29.01.2021 o 20:54, Gringe napisał:

Pora chyba na zweryfikowanie wątku. Pierwsza karta jaka mi wyszła na początku rozkładu to była 4 Kielichów- odcięcie emocjonalne, zniechęcenie. I sprawdziło się. 

Dziś miałam kolejną rozmowę przez telefon i po prostu Pani ucięła temat konsultacji. Omówilyśmy po krótce moje dwa pytania i na tym się skończyło. Pani była zdecydowanie nastawiona na „nie” jeśli chodzi o dłużą konwersację. 
Już więcej się nie umówiłyśmy i zamknęłyśmy ten temat. 
4 kielichów bardzo często pokazuje mi czyjeś „nie”.  To jest rodzaj zrezygnowania, braku ruchu, akcji, współpracy. Człowiek zamyka się w sobie emocjonalnie na 4 spusty. 

No to nieładnie...Czyli tak, jak ktoś wyżej pisał - 4 Kielichów zblokowała dobrze rokujące karty/ te 2 pozostałe dotyczyły tego, "dlaczego" ta 4 Kielichów...

Edytowane przez Roulette
  • W punkt 1
  • Ekspert
Napisano
Godzinę temu, Roulette napisał:

No to nieładnie...Czyli tak, jak ktoś wyżej pisał - 4 Kielichów zblokowała dobrze rokujące karty/ te 2 pozostałe dotyczyły tego, "dlaczego" ta 4 Kielichów...

Zapomniałam już o tym wpisie :czeka:

Tak, też tak teraz podchodzę do tej interpretacji. Tylko wciąż nie jest dla mnie jasne „dlaczego?” :obled: 

• Lubię to! 1
Gość alieninside
Napisano
49 minut temu, Gringe napisał:

Zapomniałam już o tym wpisie :czeka:

Tak, też tak teraz podchodzę do tej interpretacji. Tylko wciąż nie jest dla mnie jasne „dlaczego?” :obled: 

Te
karty wygladaja tak jakby pokazywaly ze ta pani nie chce o tym rozmawiac a nie dlaczego nie chce.