Ekspert Gringe Napisano 18 Stycznia 2021 Ekspert Napisano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Witam. Dziś już jestem lekko podirytowana. Próbuję umówić się na rozmowę z pewną Panią, od końca października i dziś znów usłyszałam, że w sumie to nie wiadomo kiedy znajdzie ona czas dla mnie. Mam dzwonić i pytać o wolny termin. Chodzi o omówienie mojej pracy zaliczeniowej, w sumie mam już dyplom ale zależało mi by pogadać z moją mentorką. W sumie to nie wiem o co chodzi. W programie kursu była przewidziana rozmowa z wybraną nauczycielką, nie było mowy, że ta którą wybrałam ma problem z terminami. I tak sobie kolejny miesiąc leci a ja nie wiem czemu ona tak unika kontaktu ze mną. Moje pytanie do kart- Czemu wspomniana Pani unika rozmowy ze mną? Co jest tego powodem? Otrzymałam- 4 Kielichów, 2 Kielichów i Słońce. W 4 Kielichów ona nie widzi sensu by ze mną rozmawiać? Tylko czemu? Nie chce jej się po prostu? Ma mnie dość? 2 Kielichów to współpraca dwójki ludzi. Tylko jak to się ma do mnie? Słońce- siła energia, radość ale też przyjaźń. Czy ona uważa faktycznie, ze to strata czasu by ze mną porozmawiać? Lub też z uwagi na jej przyjaźń z kimś, ona nie będzie ze mną rozmawiać? Kurczę, zapłaciłam za kurs i w programie była ta rozmowa. Nic ponadto nie oczekiwałam. A miałam różne pytanie przygotowane No wciąż mam wątpliwości. Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Gringe Cytuj
Gość Lianna Napisano 18 Stycznia 2021 Napisano 18 Stycznia 2021 Ona jakby jest zmęczona, znużona. Patrząc na całość - uważam, że dojdzie do rozmowy. Od dwóch tygodni do miesiąca :) Cytuj
mezza Napisano 18 Stycznia 2021 Napisano 18 Stycznia 2021 Ona na pewno w końcu się z Tobą spotka, ale na obecną chwilę wydaje się apatyczna, spracowana i stąd jej przekładanie terminu spotkania. Jednak rozkład zamyka Słońce, więc będziesz zadowolona z przebiegu spotkania, jak już do niego dojdzie. 1 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 18 Stycznia 2021 Napisano 18 Stycznia 2021 Jest zajęta i zmęczona, zajęta swoim związkiem i rodziną, te sprawy zaprzątają jej myśli. 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 18 Stycznia 2021 Napisano 18 Stycznia 2021 11 godzin temu, Gringe napisał: Czemu wspomniana Pani unika rozmowy ze mną? Co jest tego powodem? Otrzymałam- 4 Kielichów, 2 Kielichów i Słońce. 4 Pucharów blokuje rokujące karty.. Ona zwyczajnie Ciebie nie dostrzega, nie ma ochoty na rozmowy. Uważam, że jest czymś wypalona. 2 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Ekspert Napisano 18 Stycznia 2021 @Ziomal597- dziękuję. Ja tej kobiety zupełnie nie rozumiem stąd moje zaskoczenie, że ona tak to przekłada. Za każdym razem jest inna wymówka, nie związana z rodziną, stąd wzbudziła moją czujność. Nie uważam by omówienie ze mną mojej pracy zaliczeniowej miało wywołać jakiś armagedon. Zaczynam myśleć, że mnie nie lubi- nie wiem czym miałabym się jej narazić. No nic, narazie się nie poddaje i w piątek dzwonię ustalić kolejny termin... 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 19 Stycznia 2021 Napisano 19 Stycznia 2021 (edytowane) 10 minut temu, Gringe napisał: @Ziomal597- dziękuję. Ja tej kobiety zupełnie nie rozumiem stąd moje zaskoczenie, że ona tak to przekłada. Za każdym razem jest inna wymówka, nie związana z rodziną, stąd wzbudziła moją czujność. Nie uważam by omówienie ze mną mojej pracy zaliczeniowej miało wywołać jakiś armagedon. Zaczynam myśleć, że mnie nie lubi- nie wiem czym miałabym się jej narazić. No nic, narazie się nie poddaje i w piątek dzwonię ustalić kolejny termin... Tu nie chodzi o sympatię. 4 Pucharów wprost mówi o tym, że jej się po prostu nie chce. Może musiałaby poświęcić czas, za który jej nie zapłacą, albo faktycznie ma urwanie głowy w życiu prywatnym. Po 4 Pucharów masz dalej 2 Pucharów ze Słońcem. Jest teraz skupiona na rodzinie.. niewykluczone, że tuż po ramowej pracy musi pędzić do domu, aby np zająć się dziećmi (słońce). Natomiast personalnie o Ciebie tu nie chodzi. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Ziomal597 2 Cytuj
Gość Hopefull Napisano 22 Stycznia 2021 Napisano 22 Stycznia 2021 Tez nie uważam by było to coś osobistego. Zwyczajnie napisz jej może maila mówiąc że rozumiesz ze jest zajęta ale Ty już długo czekasz i że zaplacilas i taka konsultacja jest w programie. A jak nie to wybierz inną mentorke. Może zwyczajnie ona nie jest dla Ciebie odpowiednia. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Ekspert Napisano 22 Stycznia 2021 @HopeNot- jeśli to nic osobistego to będę się przy niej upierać. Z drugą nauczycielką już rozmawiałam a przyznam szczerze, że Pani którą ścigam jest moją idolką. I szczytem moich obecnych marzeń jest z nią porozmawiać. Jeśli trzeba to poczekam. Tylko nie rozumiem czemu ona ma czas na konsultacje z innymi a ze mną nie? To jest dopiero zagadka... Cytuj
Gość Hopefull Napisano 22 Stycznia 2021 Napisano 22 Stycznia 2021 1 minute ago, Gringe said: @HopeNot- jeśli to nic osobistego to będę się przy niej upierać. Z drugą nauczycielką już rozmawiałam a przyznam szczerze, że Pani którą ścigam jest moją idolką. I szczytem moich obecnych marzeń jest z nią porozmawiać. Jeśli trzeba to poczekam. Tylko nie rozumiem czemu ona ma czas na konsultacje z innymi a ze mną nie? To jest dopiero zagadka... Hmm, może za bardzo w takim razie ja ścigasz? Cytuj
Roulette Napisano 22 Stycznia 2021 Napisano 22 Stycznia 2021 Jeśli to osoba, o której myślę, to na pewno nic osobistego, bo też mam gigantyczny problem się ostatnio z Nią dogadać, ale to WIDAĆ, że jest ostatnio mocno,MOOCNOO zakręcona. Nie bierz tego do siebie i poczekaj cierpliwe. Dużo pracy mają... Ilość wykładów ostatnio etc. A co do kart,to też widzę w 4 Kielichach to, że Ona nie dostrzega teraz Ciebie, ale do spotkania niedługo dojdzie i będzie bardzo serdeczne. Jest bardzo zajęta. 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Ekspert Napisano 22 Stycznia 2021 @Roulette Dzięki za słowa otuchy. Ja wiem, że ona jest oblegana i bardzo medialna stąd cierpliwie przekładam te spotkania i dzwonię w terminach kiedy mam się kontaktować. Pewnie już trochę musztarda po obiedzie bo pracę zaliczyłam i dostałam dyplom ale nie mogę sobie odpuścić rozmowy z kimś kto jest moim idolem od prawie 20 lat Tak więc nie odpuszczę. I poczekam. To moje drugie marzenie, zaraz po pójściu na koncert Depeche Mode 1 Cytuj
Roulette Napisano 22 Stycznia 2021 Napisano 22 Stycznia 2021 1 minutę temu, Gringe napisał: @Roulette Dzięki za słowa otuchy. Ja wiem, że ona jest oblegana i bardzo medialna stąd cierpliwie przekładam te spotkania i dzwonię w terminach kiedy mam się kontaktować. Pewnie już trochę musztarda po obiedzie bo pracę zaliczyłam i dostałam dyplom ale nie mogę sobie odpuścić rozmowy z kimś kto jest moim idolem od prawie 20 lat Tak więc nie odpuszczę. I poczekam. To moje drugie marzenie, zaraz po pójściu na koncert Depeche Mode O rajuśku, 20 lat? nie, nie. Nie możesz odpuścić . Absolutnie! Nie ma co, ja tam w kartach widzęs potkanie miłe 1 Cytuj
Mesi Napisano 22 Stycznia 2021 Napisano 22 Stycznia 2021 W dniu 18.01.2021 o 13:05, Gringe napisał: Moje pytanie do kart- Czemu wspomniana Pani unika rozmowy ze mną? Co jest tego powodem? Otrzymałam- 4 Kielichów, 2 Kielichów i Słońce. Myślę, że nie unika - ma po prostu za dużo na głowie i tak po prostu wychodzi. Ale rozmowa będzie, jak najbardziej 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Ekspert Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Pora chyba na zweryfikowanie wątku. Pierwsza karta jaka mi wyszła na początku rozkładu to była 4 Kielichów- odcięcie emocjonalne, zniechęcenie. I sprawdziło się. Dziś miałam kolejną rozmowę przez telefon i po prostu Pani ucięła temat konsultacji. Omówilyśmy po krótce moje dwa pytania i na tym się skończyło. Pani była zdecydowanie nastawiona na „nie” jeśli chodzi o dłużą konwersację. Już więcej się nie umówiłyśmy i zamknęłyśmy ten temat. 4 kielichów bardzo często pokazuje mi czyjeś „nie”. To jest rodzaj zrezygnowania, braku ruchu, akcji, współpracy. Człowiek zamyka się w sobie emocjonalnie na 4 spusty. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Gringe 2 Cytuj
Roulette Napisano 11 Czerwca 2021 Napisano 11 Czerwca 2021 (edytowane) W dniu 29.01.2021 o 20:54, Gringe napisał: Pora chyba na zweryfikowanie wątku. Pierwsza karta jaka mi wyszła na początku rozkładu to była 4 Kielichów- odcięcie emocjonalne, zniechęcenie. I sprawdziło się. Dziś miałam kolejną rozmowę przez telefon i po prostu Pani ucięła temat konsultacji. Omówilyśmy po krótce moje dwa pytania i na tym się skończyło. Pani była zdecydowanie nastawiona na „nie” jeśli chodzi o dłużą konwersację. Już więcej się nie umówiłyśmy i zamknęłyśmy ten temat. 4 kielichów bardzo często pokazuje mi czyjeś „nie”. To jest rodzaj zrezygnowania, braku ruchu, akcji, współpracy. Człowiek zamyka się w sobie emocjonalnie na 4 spusty. No to nieładnie...Czyli tak, jak ktoś wyżej pisał - 4 Kielichów zblokowała dobrze rokujące karty/ te 2 pozostałe dotyczyły tego, "dlaczego" ta 4 Kielichów... Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Roulette 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 11 Czerwca 2021 Autor Ekspert Napisano 11 Czerwca 2021 Godzinę temu, Roulette napisał: No to nieładnie...Czyli tak, jak ktoś wyżej pisał - 4 Kielichów zblokowała dobrze rokujące karty/ te 2 pozostałe dotyczyły tego, "dlaczego" ta 4 Kielichów... Zapomniałam już o tym wpisie Tak, też tak teraz podchodzę do tej interpretacji. Tylko wciąż nie jest dla mnie jasne „dlaczego?” 1 Cytuj
Gość alieninside Napisano 11 Czerwca 2021 Napisano 11 Czerwca 2021 49 minut temu, Gringe napisał: Zapomniałam już o tym wpisie Tak, też tak teraz podchodzę do tej interpretacji. Tylko wciąż nie jest dla mnie jasne „dlaczego?” Te karty wygladaja tak jakby pokazywaly ze ta pani nie chce o tym rozmawiac a nie dlaczego nie chce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi