anuuulek Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Śniło mi się,że mój chłopak był kelnerem w restauracji w której aktualnie ja pracuje.Pewnego razu kiedy przyszłam go odwiedzić,moja koleżanka też kelnerka pokazała mi nagranie jak mój chłopak uprawia seks z właścicielką restauracji.Kiedy zawołałam go ,on nie potrafił nic powiedzieć a ja się rozpłakałam,uderzyłam go w twarz wybiegłam stamtąd... CO może oznaczać ten sen?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Śniło mi się,że mój chłopak był kelnerem w restauracji w której aktualnie ja pracuje.Pewnego razu kiedy przyszłam go odwiedzić,moja koleżanka też kelnerka pokazała mi nagranie jak mój chłopak uprawia seks z właścicielką restauracji.Kiedy zawołałam go ,on nie potrafił nic powiedzieć a ja się rozpłakałam,uderzyłam go w twarz wybiegłam stamtąd... CO może oznaczać ten sen?? a jakie macie obecnie relacje?sny zazwyczaj sa odzwierciedleniem naszych emocji,przezyc,nadzieji i obaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
anuuulek Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Nasze stosunki są bardzo dobre.Jesteśmy razem 1,5 roku i miedzy nami wszystko jest ok...więc nie wiem co mógł oznaczać ten sen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 a ta kolezanka nie jest troche zazdrosna, czy twoj chlopak jej sie podoba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts