Hilia Napisano 30 Stycznia 2021 Napisano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć! Zdalne życie trochę dało mi się ostatnio we znaki, poczułam się źle. Niespełniona i bez perspektyw na pozytywne zmiany. Taka gorsza chwila, którą trzeba przegonić, bo niedawno jeszcze miałam poczucie błogiego szczęścia. Zapytałam tarota: Co robić, żeby poczuć się lepiej? Wyciągnęłam dwie karty: 4 buław + 5 buław z przełożenia gwiazda Wprowadzić jakiś ruch, jakąś dynamikę. Poruszać się, wchodzić w relacje z ludźmi. Teraz całe życie przeniosło się do netu. Nie usuwać się w cień. A może właśnie 5 buław sygnalizuje wewnętrzny konflikt, niezadowolenie, wściekłość. Edytowane 30 Stycznia 2021 przez Hilia Cytuj
Sunrise009 Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 Nie walczyć ze sobą, nauczyć się cieszyć z osiągnięć i celebrować to, co w naszym życiu stałe. Wewnętrzne ambicje, które symbolizuje 5 bulaw, mogą zasłonić to, co w naszym życiu warto świętować. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi