krolowanatalia Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 ogólnym problemem relacji są tajemnice, które sprawiają, że relacja jest obciążona. Myszy + bocian - cos przez co relacja uległa zmianie pogorszyło ją, już nic nie było jak dawniej - stąd myszy góra + serce - bardzo cieżka przeprawa, związek ciężki, relacja obciążająca, trudna Ja jednak nie mogę odczytać jednoznacznie - czy da się odbudować, czy się nie da (albo czy się uda czy nie uda), jeśli czytać układ - przeszłość (myszy+bocian) oraz przyszłość (góra+serce) myślę, że możnaby odczytać, że będzie to trwało sporo, będzie cięzko, ale może udać się odbudowa związku. Przy okazji, chciałabym Was zapytać, czy Wy dokładacie karty w lenormandzie? jak jest wątpliwość? czy zawsze zostawiacie układ jakim jest? Cytuj
Gość Stilla Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 (edytowane) Hmmm... Książka = traktujesz tę kartę jako główny temat? Tajemnice, coś o czym nie wiesz. Myszy + Bocian = coś zostało ukradzione (Myszy jako kradzież) i zabrane daleko (Bocian). Również uwolnienie się od problemów i irytacji. Góra + Serce = po namyśle uznałam, że może chodzić tutaj nie o zastój (pomyślałam tak na początku, ale Góra chyba powinna kończyć wtedy rozkład), a o przywiązanie. Myślę, że nie wiesz tego, że coś znalazło sobie już inne miejsce i zostało zabrane. Ten ktoś mógł zostać poderwany ("zabrany") przez inną osobę, ewentualnie kiedyś coś Ci zabrał. Myszy + Bocian to dla mnie może być odczuwanie ulgi po uwolnieniu się. Ogółem to skłaniam się ku interpretacji, że nawet nie wiesz, że ta osoba Ci już wybaczyła i coś wciąż czuje. Cytat Przy okazji, chciałabym Was zapytać, czy Wy dokładacie karty w lenormandzie? jak jest wątpliwość? czy zawsze zostawiacie układ jakim jest? Ja zostawiam, wychodzę z założenia, że jeśli nie umiem zinterpretować kart, to jest to mój problem, nie kart. Zapisuję rozkład i wracam do niego później. Edytowane 4 Lutego 2021 przez Ragna Cytuj
krolowanatalia Napisano 4 Lutego 2021 Autor Napisano 4 Lutego 2021 @Ragna dziękuje Ci za Twoja interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi