Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak mnie odebrały/oceniły osoby ze spotkania online.

3 buław + 9 buław

podsumowanie - 6 buław

Ta 3 kojarzy mi się ze spotkaniem na odległość, 9 z pewnym ograniczeniem w kontakcie, czy może moją blokadą przed czuciem się swobodną, pewnym napięciem. Mimo życzliwego nastawienia, nie potrafię się rozluźnić. 

6 buław - byłam wyróżniona jako prowadząca, tylko mnie było widać i słychać.

W zasadzie chyba nie wzbudziłam negatywnych emocji.

Jak myślicie?

Napisano

Same buławy, także na bank zauważona byłaś. Pewna siebie, dużo ma do powiedzenia, słuchająca tego, co inni mają do powiedzenia z umiejętnością reagowania na ewentualne pytania. No i 6 Buław w podsumowaniu - myślę, że bardzo dobrze zostałaś oceniona.

• Dziękuję 1
Napisano

Gdy wyjęłam te karty, miałam pozytywne wrażenie, miło pomyśleć, że zostało się dobrze ocenionym :) Aczkolwiek podczas spotkania czułam nadmierne napięcie - taka moja uroda :) Dzięki za pomoc!

• Lubię to! 1
Napisano
1 minutę temu, Hilia napisał:

Gdy wyjęłam te karty, miałam pozytywne wrażenie, miło pomyśleć, że zostało się dobrze ocenionym :) 

I to jest to! Uważam, że kluczowym po położeniu kart jest to pierwsze odczucie :)

To bardzo dobre karty w pytaniu, które zadałaś :) Dobrze, że tu pojawiła się ta 9 Buław - to znaczy, że nie byłaś "za bardzo" :)

• Dziękuję 1