martuska188 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Znajdowałam sie z dziadkiem na ogrodzie coś robiliśmy .. dokładnie już nie pamiętam co .. zapytał się mnie czy wiem gdzie jest babcia .. odparłam że już długo jej nie ma .. i że nie wiem ! Rozglądamy się .. a niedaleko idzie dużo zwierząt w jedno miejsce ... zachodzimy tam .. a tam rower mojej babci i krew. Dziadek kazał mi szybko zadzwonić po policję! gdy przyjechali zaczęłam opowiadać że zaginęła nam babcia .. że tam jest krew itd. aż nagle wchodzi babcia i mówi że była gdzieś coś zobaczyć ! jak zrozumieć ten sen ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Znajdowałam sie z dziadkiem na ogrodzie coś robiliśmy .. dokładnie już nie pamiętam co .. zapytał się mnie czy wiem gdzie jest babcia .. odparłam że już długo jej nie ma .. i że nie wiem ! Rozglądamy się .. a niedaleko idzie dużo zwierząt w jedno miejsce ... zachodzimy tam .. a tam rower mojej babci i krew. Dziadek kazał mi szybko zadzwonić po policję! gdy przyjechali zaczęłam opowiadać że zaginęła nam babcia .. że tam jest krew itd. aż nagle wchodzi babcia i mówi że była gdzieś coś zobaczyć ! jak zrozumieć ten sen ?! a czy dziadek i babcia zyja?bo z tego snu niewiele wiem,wiec nie jestem w stanie Ci pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martuska188 Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 A no tak zapomniałam dodać .. oczywiście że żyją ! ; ) i mają się moim zdaniem bardzo dobrze; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Znajdowałam sie z dziadkiem na ogrodzie coś robiliśmy .. dokładnie już nie pamiętam co .. zapytał się mnie czy wiem gdzie jest babcia .. odparłam że już długo jej nie ma .. i że nie wiem ! Rozglądamy się .. a niedaleko idzie dużo zwierząt w jedno miejsce ... zachodzimy tam .. a tam rower mojej babci i krew. Dziadek kazał mi szybko zadzwonić po policję! gdy przyjechali zaczęłam opowiadać że zaginęła nam babcia .. że tam jest krew itd. aż nagle wchodzi babcia i mówi że była gdzieś coś zobaczyć ! jak zrozumieć ten sen ?! moze sen pokazuje obraz tego,ze dziadek martwi sie o babcie?albo ze chcialabys miec kiedys w przyszlosci taka rodzine-wspolnie troszczaca sie,opiekujaca nawzajem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchaczykola Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 śniła mi się bardzo dziwna sytuacja... opisze tylko tyle co pamiętam, bo szczerze to chciałam dużo zapomnieć... Siedziałam w domu i do mojego domu weszła moja babcia (która już nie żyje) i dziadek. Na początku moja babcia była inną kobietą, nie znałam jej nie wiedziałam kim jest,dopiero później zorientowałam się że to moja babcia. Była to noc. Babcia z dziadkiem usiedli w dużym pokoju, w pokoju moich rodziców, po czym bez słowa poszli do mnie do pokoju rozebrali sobie łóżko i położyli się spać. Ja cały czas to widziałam, byłam wtedy obserwatorem. Kiedy babcia z dziadkiem spali w między czasie weszła moja mama do domu i wtedy babcia bez słowa jak obca osoba ubrała się i wyszła (chyba z mieszkania)... Sen był o tyle dziwny, że budziłam się w nim i miałam odczuciem, że leże w tym samym miejscu co moja zmarła babcia we śnie. Czyli we śnie leżała tam gdzie ja śpie zawsze. Budziłam się i strasznie się tego bałam, w śnie wiedziałam, że babcia nie żyje, że coś jest nie tak... !! co to mogło znaczyć... sen nie miał żadnego zakończenia... babcia już nie żyje 6 lat, wcześniej śniła mi się ale w jakiś jaśniejszych sytuacjach a ta była dla mnie straszna.Nie wiem czemu ale strasznie się boję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts