Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość estabien
Napisano

Proszę o wróżbę na uczucia. Czy pewien mężczyzna odezwie się do mnie w walentynki? Jaka będzie jego reakcja, gdy wyznam mu swoje uczucia? Czy w tym miesiącu będziemy mieli romans? Z góry dziękuję za karty, pozdrawiam!

Gość Stilla
Napisano (edytowane)

@estabien Prosiłaś mnie o wróżbę ładną talią, więc wybrałam Whisper Lenormand. Czytam od lewej do prawej.

Cytat

Czy pewien mężczyzna odezwie się do mnie w walentynki?

Książka + Bocian. Tak, i wyjawi Ci coś, co chodziło mu głowie i ukrywał to do tej pory.

173131899_01(1).png.d1205a8598b9520b58c34a670e719eeb.png

Cytat

Jaka będzie jego reakcja, gdy wyznam mu swoje uczucia?

List + Trumna. Nienajlepsza. Otrzymasz odmowę. Dopatruję się tutaj takiej możliwości, że Pan odrzuci zaloty nie z powodu kaprysu, a wyższej konieczności np. choroby (niekoniecznie swojej). 

939530537_02(1).png.b7e358708b428eddc7c0d055c03216c7.png

Cytat

Czy w tym miesiącu będziemy mieli romans?

Góry + Ptaki + Pan W tym miesiącu nie, ale Pan opowie Ci o swoich blokadach i wyjaśni powody dlaczego nie.

729086502_03(1).png.ff39c152dfd7402f0d1afac9771d9352.png

Edytowane przez Ragna
zapomniałam dopisać nazwy karty w ost. rozkładzie
Gość estabien
Napisano

Dziękuję bardzo za rozkład! Piękne karty i bardzo ciekawie to wygląda, nie mogę się już doczekać weryfikacji. Dziękuję Ci za poświęcony czas i wszystkiego dobrego!

• 3 tygodnie później...
Gość estabien
Napisano
W dniu 6.02.2021 o 22:52, Ragna napisał:

Książka + Bocian. Tak, i wyjawi Ci coś, co chodziło mu głowie i ukrywał to do tej pory.

List + Trumna. Nienajlepsza. Otrzymasz odmowę. Dopatruję się tutaj takiej możliwości, że Pan odrzuci zaloty nie z powodu kaprysu, a wyższej konieczności np. choroby (niekoniecznie swojej). 

Góry + Ptaki + Pan W tym miesiącu nie, ale Pan opowie Ci o swoich blokadach i wyjaśni powody dlaczego nie.

Cześć, wracam z weryfikacją.

1. Nie - nie odezwał się w ogóle na walentynki

2. Nie - nie zareagował, bo ja nic mu nie wyznałam

3. Nie- nie mieliśmy romansu jeszcze i teraz nawet się bardzo oddaliliśmy od siebie, a on niczego mi nie wyjaśnił

Tak myślę sobie, że Bocian+Książka mogły oznaczać, że on jakby odfrunie oddali się ode mnie jak bocian i zostaną mi tylko wiadomości po nim, które mogę czytać, Trumna+List to jakby brak odzewu np może usunął wiadomości ode mnie, a Pan+Ptaki+Góry to jego świadome odejście bo on się czuje władcą i jego  zainteresowanie innymi. Ale to tylko moja luźna interpretacja. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie!