acrux Napisano 6 Lutego 2021 Napisano 6 Lutego 2021 Hej! Jako dyplomowana panikara i początkująca fanka horarnej astro (baaardzo początkująca), zadałam dziś takie oto pytanie "Czy bezpiecznie żeby mój mąż jechał sam do swoich rodziców? Czy grozi mu coś na drodze". Wiecie, zima, ślisko, Merkury w retrogradacji a w hamulcach coś skrzypi oto co mi wyszło - jego sygnifikator w XII, w upadku, w aplikacji do władcy domu VI (lub XII, nigdy nie wiem czy obracać horoskop czy nie), Pluton na MC, gwiazda Algol na AC. Czyli ogólnie masakra xD Pół godziny później (nie wyliczałam specjalnie, tak wyszło ) zadałam pytanie "Czy lepiej będzie pojechać razem w późniejszym terminie". Tym razem lepiej - sygnifikator w X, w separacji od Marsa (wł XII). Ciekawi mnie położenie gwiazd Aldebaran i Antares na osiach (ta ostatnia w koniunkcji z Księżycem, to chyba moje emocje w sprawie ). Załączam kółka do podejrzenia. Co myślicie w ogóle o horariuszach jako technice? Ja jestem zafascynowana, chociaż rzadko kiedy jest taki horoskop oczywisty, no i dużo ćwiczeń chyba trzeba. Bardziej skomplikowane pytania to są niezłe łamigłówki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi