ci0tkaklotka Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Więc wahadełko za każdym razem gdy zadam jakieś pytanie pokazuje taką odpowiedź, jaką bym chciała uzyskać. Wie ktoś co zrobic, by odpowiedzi były wiarygodne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Popular Post Ejbert Posted February 10, 2021 Moderator Popular Post Share Posted February 10, 2021 Jedyną rzeczą, którą możesz w tej sytuacji zrobić, to opanować swój umysł. Nauczyć się wyciszenia myśli, koncentracji i skupienia, dużo ćwiczyć. 1 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piko Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 To podstawowe ćwiczenie aby wahadełko na "tak" kręciło się w prawo, a na "nie" przeciwnie.... resztę trzeba zrobić tak jak napisał Ejbert. Powodzenia... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Niestety mialam podobnie i nie udalo mi sie wejsc na poziom wyzej. Szkoda ze wtedy nie znalam tego forum i nikt mi sie dal takiej rady jak Ejbi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kaliaa Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Poćwicz najpierw pracę z wahadłem na pytaniach,które są dla Ciebie neutralne i nie wywołują emocji.Na takich pytaniach,które łatwo zweryfikować.I zobacz czy Ci się sprawdza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted February 19 Share Posted February 19 Też zauważyłam, że wahadełko porusza się zależnie co mi w głowie siedzi może i dobrze, że nikt tym nie kręci oprócz mojej energii szkoda, że nie mogę się dokopać do tej podświadomej zwłaszcza jak czegoś szukam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Posted February 19 Share Posted February 19 (edited) Potrzeba jest wyłączyć w sobie wszystkie sugestie i autosugestie . Dlatego podczas pracy jest ważne to BHP i skupieniu się tylko na tym co chcemy i co chcemy uzyskać. Nie podejmować pracy a za chwilkę o kurde gary wstawione i na szybko sprawdzamy i wiele innych takich. Jak zadasz odpowiednie pytanie to dotrzesz i tam Edited February 19 by Włodzimierz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts