Gość Anastazja979 Napisano 16 Lutego 2021 Napisano 16 Lutego 2021 Cześć W ramach ćwiczeń i chęci rozwoju swoich umiejętności chętnie powróżę Wam w tym wątku. Proszę o pytania, które będziecie mogli później zweryfikować. Proszę też o podanie imienia i daty urodzenia na pw. Nie wróżę na tematy związane ze zdrowiem. Zapraszam! Cytuj
NadziejaZoja Napisano 16 Lutego 2021 Napisano 16 Lutego 2021 Moge byc krolikiem doswiadczalnym. Pytanie brzmi jak bylam odbierana przez osobe o ktorej mysle i czego mialo mnie nauczyc to spotkanie z ta osobą? Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 16 Lutego 2021 Napisano 16 Lutego 2021 Godzinę temu, NadziejaZoja napisał: Moge byc krolikiem doswiadczalnym. Pytanie brzmi jak bylam odbierana przez osobe o ktorej mysle i czego mialo mnie nauczyc to spotkanie z ta osobą? Przykro mi, ale muszę odmówić, bo tego nie będzie można w żaden sposób zweryfikować :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi