Raven1942 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Witam wszystkich Dzis snilo mi sie ze bylem z dziadkiem pod hotelem, cztery gwiazdki i nastepnie dziadek stwierdzil ze musi po cos wrocic do domu i chce pojechac tam moim rowerem. Ja zostalem, zaczalem rozmawiac z jakims lokajem (w rzeczywistosci nikogo takiego tam nie ma) i po chwili zaczalem znajdowac w roznych miejscach pieniadze (banknoty 100PLN) - wystajace spod dywanu, za jakimis doniczkami, potem wszedlem do srodka na jakas sale gdzie siedzialo duzo ludzi przy stolach i pod stolami rowniez bylo duzo pieniedzy i zaczalem je zbierac rowniez ukradkiem, tak zeby nikt nie widzial. przypuszczalem ze to maga byc zagubione napiwki dla lokajow. w pewnym momencie zauwazylem tez lezace obok siebie 3 banknoty i juz sie schylalem zeby je podniesc ale ktos mnie uprzedzil, nie przejalem sie tym zbytnio tylko szukalem dlej, z powodzeniem. Czy mozecie mi wyjasnic znaczenie tego snu? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justusz Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 najprawdopodobniej "odżyje" jakaś zadawniona sprawa. Pewnie zapomniana...w każdym badz razie konsekwencje tego odświeżenia nie beda przyjemne i związane będą ze stratami finansowymi. Moze jakieś sprawy urzędowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven1942 Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 moze.. zobaczymy, w kazdym razie sen byl przyjemny. Dzieki bardzo Justusz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts