kingulaa Napisano 25 Czerwca 2009 Napisano 25 Czerwca 2009 a wiec snily mi sie wiewiorki siedzace na drzewie, pozniej jedna z nich chciala mnie zaatakowac a ja zlapalam ja w reke, i gdy chciala mnie ugryzc ja przytykalam ja do sciany i wyciskalam jej jad z zebow, pozniej to oczywiscie gdzies uciekalam glupie co hehe
patsy Napisano 25 Czerwca 2009 Napisano 25 Czerwca 2009 a wiec snily mi sie wiewiorki siedzace na drzewie, pozniej jedna z nich chciala mnie zaatakowac a ja zlapalam ja w reke, i gdy chciala mnie ugryzc ja przytykalam ja do sciany i wyciskalam jej jad z zebow, pozniej to oczywiscie gdzies uciekalam glupie co hehe wiewiorki byly na drzewie,mozliwe ze symbolizuja one cos,co jest dla Ciebie na wyciagniecie reki,ale moze to byc niebezpieczne(stad jad w zebach),tak naprawde chcialabys podejsc blizej do tego "zakazanego owocu"(moze to byc osoba,ktora Ci sie podoba albo chcialabys sie wglebic w problem,jaki Cie meczy),jestes gotowa stawic czolo tej sytuacji,bowiem chwycilas wiewiorke i wycisnelas jad,ale Cie to i tak przeraza-ucieczka-symbol oddalenia,nie stawienie czola problemom,wycofanie 1
Gość alathea Napisano 25 Czerwca 2009 Napisano 25 Czerwca 2009 wiewiorka moze byc osoba z twojego towarzystwa, niezbyt ci bliska, ale posiadajaca spore grono znajomych, troche wscibska, wesola i niezbyt liczaca sie z innymi, moze zrobi ci jakis przytyk, kasliwa, przykra uwage - a ty oddasz "atak", ostro zareagujesz; pozostanie po tym niesmak i moze czasowa zmiana towarzystwa, odsuniecie sie od tej grupy znajomych
kingulaa Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Napisano 25 Czerwca 2009 (edytowane) dziekuje za odpowiedzi a to ze przed czyms lub przed kims uciekam sni mi sie prawie co noc.. Edytowane 25 Czerwca 2009 przez kingulaa
Gość alathea Napisano 25 Czerwca 2009 Napisano 25 Czerwca 2009 to w zwyklym zyciu zwolnij troche i nie wymagaj tyle od siebie:) (albo nie objadaj sie na noc )
Rekomendowane odpowiedzi