kingulaa Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 a wiec snily mi sie wiewiorki siedzace na drzewie, pozniej jedna z nich chciala mnie zaatakowac a ja zlapalam ja w reke, i gdy chciala mnie ugryzc ja przytykalam ja do sciany i wyciskalam jej jad z zebow, pozniej to oczywiscie gdzies uciekalam glupie co hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 a wiec snily mi sie wiewiorki siedzace na drzewie, pozniej jedna z nich chciala mnie zaatakowac a ja zlapalam ja w reke, i gdy chciala mnie ugryzc ja przytykalam ja do sciany i wyciskalam jej jad z zebow, pozniej to oczywiscie gdzies uciekalam glupie co hehe wiewiorki byly na drzewie,mozliwe ze symbolizuja one cos,co jest dla Ciebie na wyciagniecie reki,ale moze to byc niebezpieczne(stad jad w zebach),tak naprawde chcialabys podejsc blizej do tego "zakazanego owocu"(moze to byc osoba,ktora Ci sie podoba albo chcialabys sie wglebic w problem,jaki Cie meczy),jestes gotowa stawic czolo tej sytuacji,bowiem chwycilas wiewiorke i wycisnelas jad,ale Cie to i tak przeraza-ucieczka-symbol oddalenia,nie stawienie czola problemom,wycofanie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 wiewiorka moze byc osoba z twojego towarzystwa, niezbyt ci bliska, ale posiadajaca spore grono znajomych, troche wscibska, wesola i niezbyt liczaca sie z innymi, moze zrobi ci jakis przytyk, kasliwa, przykra uwage - a ty oddasz "atak", ostro zareagujesz; pozostanie po tym niesmak i moze czasowa zmiana towarzystwa, odsuniecie sie od tej grupy znajomych Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingulaa Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 (edited) dziekuje za odpowiedzi a to ze przed czyms lub przed kims uciekam sni mi sie prawie co noc.. Edited June 25, 2009 by kingulaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 to w zwyklym zyciu zwolnij troche i nie wymagaj tyle od siebie:) (albo nie objadaj sie na noc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingulaa Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 hehe nie objadam sie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts