Hilia 19 Posted February 23 Share Posted February 23 Czy zadzwoni w tym tygodniu? 4 kielichów+as kielichów podsumowanie 2 kielichów (wyciągnięte 3 karty) Bardzo ciekawe, bo wg mnie ewidentnie tak, ale tarot często płata mi figle Quote Link to post Share on other sites
Wildwood 615 Posted February 23 Share Posted February 23 1 godzinę temu, Hilia napisał: Czy zadzwoni w tym tygodniu? 4 kielichów+as kielichów podsumowanie 2 kielichów (wyciągnięte 3 karty) Bardzo ciekawe, bo wg mnie ewidentnie tak, ale tarot często płata mi figle Hmmm. To jakby bardziej karty na spotkanie a nie kontakt telefoniczny. Quote Link to post Share on other sites
Gringe 912 Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) 1 hour ago, Hilia said: Czy zadzwoni w tym tygodniu? 4 kielichów+as kielichów podsumowanie 2 kielichów (wyciągnięte 3 karty) Bardzo ciekawe, bo wg mnie ewidentnie tak, ale tarot często płata mi figle 4 Kielichów to karta zniechęcenia i mi osobiście wychodzi kiedy ta druga strona nie zrobi nic. Tutaj też stawiam, że osoba nie wykona ze swojej strony ruchu. As kielichów z 2 Kielichów jest dość optymistyczny - może to Ty wykonasz ruch w stronę tej osoby? Edited February 23 by Gringe 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Wildwood 615 Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) 42 minuty temu, Gringe napisał: 4 Kielichów to karta zniechęcenia i mi osobiście wychodzi kiedy ta druga strona nie zrobi nic. Tutaj też stawiam, że osoba nie wykona ze swojej strony ruchu. As kielichów z 2 Kielichów jest dość optymistyczny - może to Ty wykonasz ruch w stronę tej osoby? Zgadzam sie. Nie bedzie tego kontaktu. Zle spojrzalam myslalam ze to 4 bulawy a nie kielichy. Edit: Spotkania tez nie bedzie. Tu na forum jest gdzies temat o kartach kontaktu. Czesto na kontakt wypada 8 bulaw pazie miecze itp Edited February 23 by Wildwood 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts