Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ismer Napisano 24 Lutego 2021 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Jak obiecałam w poprzednim temacie tak zrobiłam - i 5 przemian przećwiczyłam Sałatka warzywna wyszła inna i to się dało wyraźnie odczuć, czy była lepsza - trudno orzec, bo u nas każda sałatka jest dobra i wszystkim smakuje, niezależnie od tego, co popełnię. Jednak nie robiłam testera, czyli dwóch wersji, a jedną - i jednak ocena była taka, że "coś tu jest inaczej, ale świetne" (inna sprawa, że jak ktoś by skrytykował moją produkcję ... to i głodówa ) Ugotowałam też rosół w kolejności przemian - też był inny w smaku, delikatniejszy ale tu różnica była bardziej odczuwalna od tego gotowanego tradycyjnie. Jeśli ktoś jeszcze tak gotuje, to zapraszam do podzielenia się doświadczeniem 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPhee Napisano 25 Marca 2021 Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Wczoraj z ciekawości ugotowałam kaszę gryczaną, normalnie gotuję w wodzie z małym dodatkiem masła, no i potem sos jakiś do tej kaszy, ale jak ma być jeden pełny obieg to żeby dobrać składniki, to kasza dostała z metalu pieprz i ziele angielskie, a z drzewa kefir na koniec gotowania, do ziemi doszła woda ze smażenia pieczarek, wszystko to w symbolicznych ilościach, bo nie chciałam modyfikować smaku. No i fakt, wyszła inna, różnica jest odczuwalna. Trochę zostało, to na wieczór podgrzałam i była jeszcze lepsza. Zachęciło mnie to, nie mówię, że będę wszystko tak gotować, ale co jakiś czas coś na pewno. Jest 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.