Administrator Ismer 10,834 Posted February 24 Administrator Share Posted February 24 Jak obiecałam w poprzednim temacie tak zrobiłam - i 5 przemian przećwiczyłam Sałatka warzywna wyszła inna i to się dało wyraźnie odczuć, czy była lepsza - trudno orzec, bo u nas każda sałatka jest dobra i wszystkim smakuje, niezależnie od tego, co popełnię. Jednak nie robiłam testera, czyli dwóch wersji, a jedną - i jednak ocena była taka, że "coś tu jest inaczej, ale świetne" (inna sprawa, że jak ktoś by skrytykował moją produkcję ... to i głodówa ) Ugotowałam też rosół w kolejności przemian - też był inny w smaku, delikatniejszy ale tu różnica była bardziej odczuwalna od tego gotowanego tradycyjnie. Jeśli ktoś jeszcze tak gotuje, to zapraszam do podzielenia się doświadczeniem 5 1 Quote Link to post Share on other sites
Widja 471 Posted March 25 Share Posted March 25 Wczoraj z ciekawości ugotowałam kaszę gryczaną, normalnie gotuję w wodzie z małym dodatkiem masła, no i potem sos jakiś do tej kaszy, ale jak ma być jeden pełny obieg to żeby dobrać składniki, to kasza dostała z metalu pieprz i ziele angielskie, a z drzewa kefir na koniec gotowania, do ziemi doszła woda ze smażenia pieczarek, wszystko to w symbolicznych ilościach, bo nie chciałam modyfikować smaku. No i fakt, wyszła inna, różnica jest odczuwalna. Trochę zostało, to na wieczór podgrzałam i była jeszcze lepsza. Zachęciło mnie to, nie mówię, że będę wszystko tak gotować, ale co jakiś czas coś na pewno. Jest 4 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.