aliceice Napisano 7 Marca 2021 Napisano 7 Marca 2021 Dzień dobry, proszę o pomoc w interpretacji rozkładu partnerskiego, każda informacja jest dla mnie cenna, dopiero zaczynam przygodę z Tarotem więc z góry dziękuje za każdy pomysł Jaki jest stan obecny? As buław Przyczyna - Diabeł Przeszkoda - Świat Co może pomoc? - 6 mieczy To co nieuniknione - 5 denarów Wynik - Król Kielichów Postrzega on kobietę jako osobę atrakcyjna. Podoba mu się. Może jest nawet zauroczony w tym królu kielichów ? Czuje niedosyt w 5 denarów? z drugiej strony to co nieuknione może będzie chciał się wycofać z tego mimo wszystko? Co myślicie? pozdrawiam 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 7 Marca 2021 Napisano 7 Marca 2021 Widać tutaj duży pociąg fizyczny o czym mówi as buław. Przyczyna ogromna chemia i pożądanie, pragnienie zdobycia. Na przeszkodzie być może pochodzicie z oddalonych od siebie miast, lub macie skrajanie różne światopoglądy. Styl życia może być odmienny. Jedno pracuje na etacie, a drugie jest podróżnikiem - taki przykład. Co może pomoc - 6 mieczy wyjście naprzeciw nowemu, przeprowadzka. Nieuniknione jest poczucie braku. Wynika to kochający mężczyzna ale czy to ten o którego pytasz ?! 2 1 Cytuj
aliceice Napisano 7 Marca 2021 Autor Napisano 7 Marca 2021 No właśnie to jest dla mnie zastanawiające. Czy ten król kielichów w połączeniu z tymi kartami może wskazywać ze pan kocha te kobietę? 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 7 Marca 2021 Ekspert Napisano 7 Marca 2021 1 hour ago, aliceice said: No właśnie to jest dla mnie zastanawiające. Czy ten król kielichów w połączeniu z tymi kartami może wskazywać ze pan kocha te kobietę? Ja myślę, że Król Kielichów jako wynik daje zaangażowanie emocjonalne ze strony mężczyzny. I tych dwoje może w końcu zejść się jako para. Ogólnie fajne karty, jest problem ale do pokonania(6 Mieczy, karta brama która tylko czeka by przez nią przejść). Jesli wychodzi 5 Monet w tym, co nieuniknione to wg mnie może być strata obecnego życia, poczucie braku lub oderwania od miejsca zamieszkania. Jeśli nie odważa się na bycie razem oboje odczują stratę(tak jak jest to w 5 Monet). 1 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 7 Marca 2021 Napisano 7 Marca 2021 Godzinę temu, aliceice napisał: No właśnie to jest dla mnie zastanawiające. Czy ten król kielichów w połączeniu z tymi kartami może wskazywać ze pan kocha te kobietę? Zależy czy to świeża relacja ? Czy znają się długo ? W krótkiej relacji karta diabła może być chemia, w długiej będzie toksyczna relacja. 1 Cytuj
aliceice Napisano 7 Marca 2021 Autor Napisano 7 Marca 2021 Godzinę temu, zakretka23 napisał: Zależy czy to świeża relacja ? Czy znają się długo ? W krótkiej relacji karta diabła może być chemia, w długiej będzie toksyczna relacja. Krótka, kilku miesięczna. Dziękuje bardzo 1 Cytuj
Arcan Napisano 11 Marca 2021 Napisano 11 Marca 2021 W dniu 7.03.2021 o 20:00, Gringe napisał: Ja myślę, że Król Kielichów jako wynik daje zaangażowanie emocjonalne ze strony mężczyzny. I tych dwoje może w końcu zejść się jako para. Ogólnie fajne karty, jest problem ale do pokonania(6 Mieczy, karta brama która tylko czeka by przez nią przejść). Jesli wychodzi 5 Monet w tym, co nieuniknione to wg mnie może być strata obecnego życia, poczucie braku lub oderwania od miejsca zamieszkania. Jeśli nie odważa się na bycie razem oboje odczują stratę(tak jak jest to w 5 Monet). albo 5 den mówi wprost o tym,że będzie im brak wspólnego, w tym przypadku cielesnego kontaktu 2 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 11 Marca 2021 Ekspert Napisano 11 Marca 2021 @Arcan - bardzo dziękuję Ci za tą informację, rzuca inne światło na rozkłady partnerskie(nie tylko ten który teraz omawiamy ). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi