Skocz do zawartości

Boczek, mama, stół, jadalnia.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się, że widziałam boczek, który przyniosła mama. Mamę też widziałam. Położyła ten boczek na stole w jadalni. Patrzyłam na ten boczek i byłam zdziwiona, że jest taki chudy, a potem jednak dostrzegłam, że wcale nie, potem znów patrzę i już sama nie wiedziałam, co sądzić o tym boczku. Był w połowie chudy, w połowie tłusty. Mama miała na sobie chustkę na głowie, zielony golf, fioletowy fartuch. W ogóle nie spróbowałam tego boczku, nawet go nie dotknęłam, bo wkurzyło mnie, że sama nie wiem, jaki w końcu jest, pomimo że go widzę. W końcu poszłam sobie.

Napisano

Tak, jakbym chciała spróbować ten boczek, ale jednak nie.

Gość alathea
Napisano

to troche z jak z ta szklanka, w polowie pelna, w polowie pusta ;) trudno sie zdecydowac...

moze masz na cos ochote, ale nie wiesz JAK bedzie i to cie powstrzymuje od dzialania, masz watpliwosci

Napisano

Może chodzi o studia, ale w nich jestem zdecydowana. A może o chłopaka, który przy mnie krąży.

Gość alathea
Napisano

tak mi sie wydaje, ze to drugie...

Napisano

Już pytałam o niego na Forum. Lubię go i mu powiedziałam, że nie chcę z nim chodzić, a jednak od połowy miesiąca chodzimy ze sobą. Tylko chodzi o to, że mi się nie podoba, iż on nie studiuje, z wyglądu mi się niezbyt podoba i z pracą ma jakoś słabo, problemy ma. Wiem, że nie do końca mi mówi wszystko. Chcę mu pomóc, ale nie wiem, jak. Tak na prawdę wstyd mi by było z nim chodzić na poważnie. Nie wiem, co z nim zrobić. Twierdzi, że mnie kocha.

Napisano

No i pisze mi, że chciałby ze mną wziąć ślub, mieć dzieci. Ma wobec mnie plamy długoterminowe i konkretne. Chciałby, żebym się nie odwróciła od niego i uwierzyła, że może się nam udać. Ale ja nie traktuję tego poważnie.

Napisano

No niestety przyznam się, że jakby mnie trochę ciągnęło do niego, ale moim zdaniem trzeba się kierować w tej sytuacji rozumem, a on chyba nie bardzo nadaje się na kogoś na poważnie.

Napisano

Chodzić z nim, jak myślisz czy kolegować się co najwyżej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...