Saguar Napisano 9 Marca 2021 Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) Jestem Saguar i ciekawi mnie ezoteryka...... I chyba tylko tyle. Nie wiem jeszcze co jest moją mocną stroną, dlatego chcę to odkryć. Może moglibyście mnie olśnic? Edytowane 9 Marca 2021 przez Saguar 3 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 9 Marca 2021 Ekspert Napisano 9 Marca 2021 Cześć Sugar, miłego pobytu na forum 1 Cytuj
Gość Stilla Napisano 9 Marca 2021 Napisano 9 Marca 2021 2 godziny temu, Saguar napisał: Jestem Saguar i ciekawi mnie ezoteryka...... I chyba tylko tyle. Nie wiem jeszcze co jest moją mocną stroną, dlatego chcę to odkryć. Może moglibyście mnie olśnic? Witaj! Mam nadzieję, że zostaniesz na dlużej. Olśnić Cię nie możemy, bo każdy lubi w ezo co innego i musisz sam znaleźć to, co Cię pasjonuje. Być może analiza astrologiczna albo numerologiczna by mogła podpowiedzieć jakie masz tendencje i talenty - jest tutaj kilka osób, które zajmują się tego typu rzeczami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi