mergajte Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 chodzi mi o taki uklad 10pik, 10kier, krol trefl, 3 walety, krol kier Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 chodzi mi o taki uklad 10pik, 10kier, krol trefl, 3 walety, krol kier ale na co to pytanie?bo z takiej malej ilosci karty,malo mozna powiedziec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 w sumie nie mialam jednego konkretnego pytania chodzilo mi o prace.... wiem ze malo ale jakos nie pamietam reszty kart ale temi utkwily w glowie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Wg. mojego klucza interpretacji ja tu widze jakieś zadowolenie w niedługim czasie związane ze starszym mężczyzną bądź szefem. Jakie to walety były? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 (edited) Wg. mojego klucza interpretacji ja tu widze jakieś zadowolenie w niedługim czasie związane ze starszym mężczyzną bądź szefem. Jakie to walety były? no wlasnie nie pamietam byla z pewnoscia kier, karo ...a trzeci nie pamietam a ja myslalam ze 10pik, 10 kier i krol oznacza malzenstwo:D hehe Edited June 26, 2009 by mergajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 a ja myslalam ze 10pik, 10 kier i krol oznacza malzenstwo:D hehe Zależy od klucza, założę się, że ja interpretuję innym kluczem, wiec moją interpretację raczej bierz z przymrużeniem oka. Ale jeśli chodzi o walety, to bardziej istotne dla mnie jest, czy był wśród nich trefl W każdym razie moze nastąpić jakaś zmiana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 Ale jeśli chodzi o walety, to bardziej istotne dla mnie jest, czy był wśród nich trefl W każdym razie moze nastąpić jakaś zmiana. a jesli bylby trefl to wowczas co ozn taki uklad? i ta zmiana czego dotyczy? a moze te walety i krole ozn powodzenie hehe ( zart) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulla Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Mam wielką prośbę o interpretację kart klasycznych. 9 karo As odwrócony Pik, Król Pik As odwrócony kier, Walet kier, 10 pik As trefl, Walet pik, 10 Kier, król trefl Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulla Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 O to, czy będę na poważnie z pewnym mężczyzną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulla Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 rozumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts