Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, zapytałam karty czy on odwzajemnia uczucia wypadlo:10 buław 5 pucharow rycerz buław. Nie wiem jak to ugryźć 10 buław przeciążenie, rycerz buław on jest w związku i nie odwzajemnia? Proszę o pomoc 

• Ekspert
Napisano
48 minutes ago, Ana50 said:

Hej, zapytałam karty czy on odwzajemnia uczucia wypadlo:10 buław 5 pucharow rycerz buław. Nie wiem jak to ugryźć 10 buław przeciążenie, rycerz buław on jest w związku i nie odwzajemnia? Proszę o pomoc 

10 Buław to zmęczenie sytuacją, tym co się dzieje. Facet ma dość. Ma poczucie, że za dużo na siebie wziął a teraz to wszystko mocno mu ciąży. Może przeliczył się w jakiejś kwestii. 5 Pucharów to emocjonalne „rozmemłanie”, załamka. Tutaj nie ma uczuć. Jest żal, smutek, depresja, rozczarowanie. Bardzo przygnębiająca karta. 
Rycerz Buław - tak może postrzegać siebie. Jako osobę podejmującą wyzwanie, działającą, w jakimś sensie potencjalny kochanek. Przy czym przy dwóch pierwszych kartach wszystko zostaje przekreślone i nie ma mowy o spełnieniu. 
W tym rozkładzie nie ma odwzajemnionych uczuć. 

• Super 1
Napisano

Nie odwzajemnia, jest przytloczony smutkiem, trudnosciami, jakby przerosła go sytuacja.

• Super 2
Gość Lianna
Napisano

Też uważam, ze nie odwzajemnia. On jest przemęczony i przeciążony, targają nim smutek i rozczarowanie. Rycerz Buław to też nie jest kandydat na stały związek, a romans, ale to też nie przy takich kartach obok.

• Maestro
Napisano

Nie odwzajemnia. Jest przytłoczony, dla niego to chyba za dużo. Rozczarowany, bo miał inne wyobrażenia. I już go właściwie nie ma - rycerz buław szybko się ewakuuje i obiera nowy cel. 

• Super 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 6.04.2021 o 15:29, Gringe napisał:

10 Buław to zmęczenie sytuacją, tym co się dzieje. Facet ma dość. Ma poczucie, że za dużo na siebie wziął a teraz to wszystko mocno mu ciąży. Może przeliczył się w jakiejś kwestii. 5 Pucharów to emocjonalne „rozmemłanie”, załamka. Tutaj nie ma uczuć. Jest żal, smutek, depresja, rozczarowanie. Bardzo przygnębiająca karta. 
Rycerz Buław - tak może postrzegać siebie. Jako osobę podejmującą wyzwanie, działającą, w jakimś sensie potencjalny kochanek. Przy czym przy dwóch pierwszych kartach wszystko zostaje przekreślone i nie ma mowy o spełnieniu. 
W tym rozkładzie nie ma odwzajemnionych uczuć. 

Dziękuję za interpretacje. To dość ciekawe bo pytam o niego a karty pokazują moją energię 10 buław i 5 pucharow to na bank moja energia, mnie już przygniata ta cała energia i brak spełnienia w życiu uczuciowym dziwne... 

• Dziękuję 1
Napisano
Godzinę temu, Ana50 napisał:

Dziękuję za interpretacje. To dość ciekawe bo pytam o niego a karty pokazują moją energię 10 buław i 5 pucharow to na bank moja energia, mnie już przygniata ta cała energia i brak spełnienia w życiu uczuciowym dziwne... 

Czy odwzajemnia uczucia? tak zadane pytanie jest dość trudne, bo niewiadomo jakie uczucia ma odwzajemnić. 

A te są różne i podłużne, od pięknych do uczucia przegnębienia, to też uczucie.  

Ja w tych kartach widzę, je  - takie jakie karty mówią  o uczuciach, emocjach- a szczególnie 5 pucharów która mówi i smutku i melancholii. Która może być powodem niespełnionych uczuć np. miłości.  Nadto w Rycerzu Buław, też jest uczucie on też je ma, narwane, pokoitrane takie ku sobie, lecz niekoniecznie.  

Ale do rzeczy, całość wygląda, mam dość, płaczę wylewam łzy, a potem mnie nosi i szarpie.  

• W punkt 2
  • 5 miesięcy temu...
Napisano
W dniu 6.04.2021 o 14:34, Ana50 napisał:

Hej, zapytałam karty czy on odwzajemnia uczucia wypadlo:10 buław 5 pucharow rycerz buław. 

Nie odwzajemnia. 10 palek mowi, ze on musial sie sporo silowac , aby zdobyc cos co nie jest raczej miloscia a namietny gest (rycerz palek). On sie juz zmeczyl (10 palek), jest zmartwiony (5 kielichow), ze nie udalo mu sie uzyskac szybko (rycerz palek) swoich potrzeb.

Napisano
1 minutę temu, kleopatra40 napisał:

Milosci bym poszukala np w 2 kielichow, a nie w 10 palek.