Skocz do zawartości

niechciane dziecko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W moim śnie zaprzyjaźnieni z moją rodziną ludzie przyszli do mieszkania, w którym mieszkaliśmy (stare mieszkanie mojej babci. w rzeczywistości nigdy tam nie mieszkaliśmy) i poprosili o przygarniecie przez nas swojej córki, gdyż nie mogli mieć kolejnego dziecka (prawo tego zakazywało). Potem wisieli za balustradą balkonu, a to VII piętro. Ta mała patrzyła na mnie, siedząc w samej pieluszce na tymże tarasie. I nagle we mnie coś się obudziło, że musimy ją zatrzymać.

To dziwne, bo naprawdę nie lubię dzieci, a ona była taka piękna.

Potem zrozumiałam też, że ta dziewczynka była mną.

Gość alathea
Napisano

byc moze oznacza to, ze zaczynasz bardziej siebie akceptowac, rowniez taka, jaka cie inni widza; to, ze ci ludzie wisieli za balustrada oznacza, ze utrzymujesz swiadomie dystans do ludzi (ciag myslowy:moze nie za bardzo lubisz siebie-> wiec oni ciebie takze -> trzeba sie od nich odsunac)

sen pokazuje, ze tak nie jest - jestes przychylnie postrzegana przez otoczenie, tylko niektorym trzeba dac szanse:)

Napisano

Jeszcze może ważnym motywem była ta kobieta. Była w ciąży. Nie chciała oddawać swojej córeczki, ale jak już wcześniej napisałam, prawo zakazywało dwójki małych dzieci w jednej rodzinie.

Gość alathea
Napisano

ciaza moze oznaczac sytuacje, ktora dluzej trwa, problem, ktory narasta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...