Sunrise009 Napisano 12 Kwietnia 2021 Napisano 12 Kwietnia 2021 Cześć Jak w temacie. Jak będę się czuła po przyjęciu szczepionki. 3 kielichy + 9 kielichów + Eremita + Moc + 9 mieczy + Cesarzowa. Wychodzi na to, że dobrze, choć będę miała problem z płynami i ze snem. Eremita to dobry lekarz, dobra diagnoza, a Cesarzowa jest spełnioną kobietą, zdrową i szczęśliwą. 2 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 12 Kwietnia 2021 Moderator Napisano 12 Kwietnia 2021 Myślę, że dobrze. Nie powinnaś mieć żadnych NOPow. W tej 9 Mieczy pokazały się tylko Twoje obawy 2 1 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 13 Kwietnia 2021 Napisano 13 Kwietnia 2021 Wydaje mi się, że ciut za dużo kart jak na takie krótkie, proste pytanie i zrobił się troszkę bałagan. Ogólnie mi też się wydaje, że dobrze. Jednak 9 mieczy może wskazywać na problemy ze snem. 2 3 1 Cytuj
Xadfgh Napisano 13 Kwietnia 2021 Napisano 13 Kwietnia 2021 Dobrze, poza 9 mieczy mówiącą o lękach i obawach, które wychodzą od nas samych(a nie z zewnątrz) nie widać żadnej złej karty. Tak jak wyżej napisano, najwyżej problem ze snem, chociaż ja bardziej odczytałabym to jako twoje podejrzenia, że może czujesz się "zbyt dobrze" i zaczniesz to niepotrzebnie w pewnym momencie analizować, ale wszystko będzie okej 3 1 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 13 Kwietnia 2021 Maestro Napisano 13 Kwietnia 2021 Będzie ok, przypuszczam że możesz się stresować i nadmienie skupiać uwagę na sygnałach płynących z ciała doszukując się niepokojących objawów. 3 1 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 15 Kwietnia 2021 Napisano 15 Kwietnia 2021 Nic odkrywczego nie napiszę. Będzie dobrze 9 Mieczy to Twoje obawy raczej. Cesarzowa jest dobrego zdrowia, także powinno być ok :). Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 15 Kwietnia 2021 Ekspert Napisano 15 Kwietnia 2021 On 4/12/2021 at 11:54 AM, Sunrise009 said: Jak w temacie. Jak będę się czuła po przyjęciu szczepionki. 3 kielichy + 9 kielichów + Eremita + Moc + 9 mieczy + Cesarzowa. Zastanawia mnie ten Eremita bo zwykle oznacza człowieka wycofanego, z dala od ludzi. Możesz czuć spadek formy po szczepionce i mogą przyjść Ci do głowy panikujące myśli( 9 Mieczy- tak jak wszyscy pisali). Wrócisz jednak szybko do dobrej formy. 1 1 Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 15 Kwietnia 2021 Napisano 15 Kwietnia 2021 Nie widzę żadnych złych kart.Jednak karty mówią o jakimś odosobnieniu.Dwie 9 i pustelnik.Wedlug mnie będziesz się czuła dobrze,jeśli chodzi o zdrowie.le być może w tym czasie będziesz o czymś rozmyślać,niekoniecznie związanym ze szczepionka. Cytuj
Sunrise009 Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Napisano 15 Kwietnia 2021 33 minuty temu, Kaliaa napisał: Nie widzę żadnych złych kart.Jednak karty mówią o jakimś odosobnieniu.Dwie 9 i pustelnik.Wedlug mnie będziesz się czuła dobrze,jeśli chodzi o zdrowie.le być może w tym czasie będziesz o czymś rozmyślać,niekoniecznie związanym ze szczepionka. Pytałam tylko o szczepionkę, o nic więcej. 1 Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 15 Kwietnia 2021 Napisano 15 Kwietnia 2021 12 minut temu, Sunrise009 napisał: Pytałam tylko o szczepionkę, o nic więcej. Tak mi się skojarzyły te karty,więc napisałam.przepraszam Cytuj
Sunrise009 Napisano 16 Kwietnia 2021 Autor Napisano 16 Kwietnia 2021 14 godzin temu, Kaliaa napisał: Tak mi się skojarzyły te karty,więc napisałam.przepraszam Nie ma sprawy, nic się nie stało. Po prostu nie chciałabym szyc dodatkowo interpretacji. Dziekuję za Twoją 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 12 Czerwca 2021 Autor Napisano 12 Czerwca 2021 Weryfikacja - dzisiaj przyjęłam 1 dawkę i jedyne, co mi się dzieje, to zmęczenie po nieprzespanej nocy. Trochę drętwieje mi czasem ręka, ale ogólnie czuję się znakomicie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi