Skocz do zawartości

Księżyc progresja w Lwie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co tam pamiętacie, Myszki?

Jak miałam Księżyc P we Lwie to miałam obronę pracy magisterskiej, Księżyc miałam blisko progu III domu. Księżyc był wówczas w I stopniu w trygonie z Jowiszem natalnym. No ale były też kwadratury z natalnym Saturnem i Plutonem. Nastrój mi psuł promotor, trwały walki z nim, ale ostatecznie się udało.

Potem zaczęłam staż, poznałam wielu ludzi, pasuje na III dom. Życie towarzyskie dość ożywione były. Jakieś częste wypady na działkę do kumpeli ze studiów.

• Ekspert
Napisano (edytowane)

Ja z kolei czekałam na przejście P Księżyca do znaku Lwa z Raka bo wiedziałam, że odetchnę od życiowych dramatów. 
I tak się stało. Skupiłam się na sobie, swoim rozwoju. Dostałam nową pracę, ogarnęłam swoje finanse- ustabilizowały się. Do tego „zaliczyłam” dwa romanse. 
Mocno ruszyłam z kursami astrologicznym - ukończyłam ich w sumie w tym okresie 4. 
Życie socjalne w końcu nabrało barw. Pojawili się nowi znajomi. 
Będę bardzo milo wspominać ten okres - za miesiąc P Księżyc ucieknie mi do perfekcyjnej Panny :obled:

Edytowane przez Gringe
  • Super 1
Napisano
2 minuty temu, Gringe napisał:

Kocno ruszyłam z kursami astrologicznym - ukończyłam ich w sumie w tym okresie 4. 

Wow, podziwiam szczerze ! A w jakim domu był i jakie aspekty? ;)

• Ekspert
Napisano
5 minutes ago, Lianna said:

Wow, podziwiam szczerze ! A w jakim domu był i jakie aspekty? ;)

Tak, jak teraz popatrzyłam to aspekty P Księżyca uruchomiły mi te astro kursy. Pierwszy kurs z Solariuszy zrobiłam w 2018 we wrześniu, kiedy P Księżyc aplikował do sekstylu z urodzeniowym Słońcem( władca 11 domu a ulokowany w 8). A kolejne trzy kursy w roku 2020/21 kiedy P Księżyc aplikował kwadraturą do Słońca. I wtedy już był w Lwie w 11 domu. 
Stąd wniosek jak ważne są aspekty jakie robi P Księżyc bo sam znak daje tylko atmosferę i nie zsyła konkretnych wydarzeń. 
U mnie P Księżyc w trygonie do Wenus, w sekstylu to Saturna i Merkurego zesłał pierwszego faceta z którym byłam po odejściu od męża. 

• Super 1
Napisano

U mnie to się trochę podziało, urodził mi się młodszy braciszek, 2 stopnie od koniunkcji z progresywnym Słońcem, jednocześnie P księżyc robił opozycję do natalnego. A jak ta koniunkcja się uściślila, to szłam do gimnazjum i równocześnie zaczęłam trenować strzelectwo sportowe, gdzie miałam potem sporo sukcesów. Mam MC w Lwie i Marsa też dość blisko, więc to się też zbiegło właśnie z przejściem P księżyca tamtędy :) Chociaż też ważną rzeczą był tranzyt Jowisza równocześnie przez natalnego Marsa, takie podwójne doładowanie i wracałam do domu z samymi złotymi medalami :D

• Super 1
  • Ismer zmienił tytuł na Księżyc progresja w Lwie