Skocz do zawartości

Księżyc progresja w Wodniku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak tam u Was się objawił, co się działo? U mnie będzie za ok trzy miesiące, więc będę pewnie częstym gościem w tym wątku :)

• Ismer zmienił tytuł na Księżyc progresja w Wodniku
Gość Lianna
Napisano (edytowane)

Jeszcze nie mam Księżyca P we Wodniku, siedzi mi w końcówce Koziorożca, ale wydaje mi się, że powoli czuję energię wodnikową. Być może zbiega się to z solariuszem.

Pojawia się u mnie chęć zmian, praktycznie wszystkiego, od wystroju wnętrz, stylu ubierania po sposób myślenia. Bardziej mnie zaczyna ciągnąć do ludzi ( może to też Asc sol we Lwie plus Wenus na Asc).

No i od jakiegoś czasu duży zapał i chęci do nauki języka włoskiego ( jeszcze trochę potrwa jak będę mieć Księżyc P w IX domu.

Dzisiejszy przykład podam. Otóż miałam ciekawą rozmowę z panią bibliotekarką nie tylko o książkach :P. Otóż kobita jest blogerką modową, więc podpytałam gdzie są jakieś fajne SH. Mam ochotę łazić i szperać, to nie jest specjalnie do mnie podobne :P. Tu obstawiam też wpływy Wenus we Lwie w solarze i Asc we Lwie. Aczkolwiek Uran też pewnie ciśnie na metamorfozę ;).

Kolejna rzecz, kusi mnie,aby zrobić jakiś kurs astrologiczny, bo coś sługo stoję w miejscu. Mam nadzieję, że ruszę, a nie będzie to jak to u mnie często - słomiany zapał :P.

I jest też coś takiego, że chciałabym być w jakieś grupie, nie mam pojęcia jakiej, mającej wspólny cel. Może joga? Zobaczę, jak to się ułoży.

Edytowane przez Lianna