Gość Lianna Napisano 26 Kwietnia 2021 Napisano 26 Kwietnia 2021 Kochani, wpadłam na pomysł pewnego ćwiczonka. Czas w Tarocie jak wiadomo, to nie jest taka prosta sprawa, wszak nie jest to kalendarz Zadałam pytanie Kiedy zobaczę się z małym M( bratanek małża) i wyszły mi następujące karty: Paź Monet Rydwan 6 Buław Jak myślicie? Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 26 Kwietnia 2021 Moderator Napisano 26 Kwietnia 2021 17 minut temu, Lianna napisał: Zadałam pytanie Kiedy zobaczę się z małym M( bratanek małża) i wyszły mi następujące karty: Paź Monet Rydwan 6 Buław Jak myślicie? Dosyć szybko, szykuje Wam się jakaś impreza rodzinna? Max do tygodnia 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 26 Kwietnia 2021 Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Znaczy powiem tak, znam odpowiedź już, czekam na Wasze rozkminki :P Także chodzi mi oczywiście czas od momentu zadania pytania Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Lianna Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 26 Kwietnia 2021 Ekspert Napisano 26 Kwietnia 2021 Z Rydwanem to wszystko szybko przychodzi, Buławy też są bardzo dynamiczne. Sam Paź to wg internetowych źródeł: teraz, za 11 miesięcy lub przełom listopada/grudnia... I bądź tu człowieku mądry 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 26 Kwietnia 2021 Napisano 26 Kwietnia 2021 15 minut temu, Gringe napisał: Z Rydwanem to wszystko szybko przychodzi, Buławy też są bardzo dynamiczne. Sam Paź to wg internetowych źródeł: teraz, za 11 miesięcy lub przełom listopada/grudnia... I bądź tu człowieku mądry No ale jakbyś miała na coś postawić? Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 26 Kwietnia 2021 Ekspert Napisano 26 Kwietnia 2021 4 minutes ago, Lianna said: No ale jakbyś miała na coś postawić? Gdybym sobie rozkładała to pewnie wyszłaby najdłuższa opcja czyli 11 miesięcy 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 26 Kwietnia 2021 Napisano 26 Kwietnia 2021 Otóż powiem Wam, że pytanie zadane było w sobotę, a do spotkania doszło w ...niedzielę. Oczywiście zadając je nie wiedziałam jeszcze, że nadarzy się taka okazja. W niedzielę rano dostałam smsa, że jest u Teściów i żebym przyszła Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 26 Kwietnia 2021 Moderator Napisano 26 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Lianna napisał: Otóż powiem Wam, że pytanie zadane było w sobotę, a do spotkania doszło w ...niedzielę. Oczywiście zadając je nie wiedziałam jeszcze, że nadarzy się taka okazja. W niedzielę rano dostałam smsa, że jest u Teściów i żebym przyszła A wiesz, ze myslalam o tym ze 6 Bulaw to sobota a Rydwan to niedziela tylko nie umiałam tego zebrać 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 26 Kwietnia 2021 Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) 6 minut temu, Lunaria napisał: A wiesz, ze myslalam o tym ze 6 Bulaw to sobota a Rydwan to niedziela tylko nie umiałam tego zebrać A czemu 6 Buław sobota? Ja bym szła tropem, że 6 Buław to Lew, a Słońce to dzień przyporządkowany niedzieli ;). No ale mądrość po fakcie XD Aaaa bo 6 dzień tygodnia? :P Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Lianna Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 26 Kwietnia 2021 Moderator Napisano 26 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Lianna napisał: A czemu 6 Buław sobota? Ja bym szła tropem, że 6 Buław to Lew, a Słońce to dzień przyporządkowany niedzieli ;). No ale mądrość po fakcie XD Pazia Denarow odczytałam jako dziecko, 6 Buław i Rydwan sa szybkie, wiec odrzuciłam dalekie terminy. Te 2 karty były numeryczne dlatego obstawialam 6-7 dni lub szósty- siódmy dzień tygodnia ale mądry człowiek jak już zna odpowiedź :p 1 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 27 Kwietnia 2021 Napisano 27 Kwietnia 2021 Teraz pytanie, na które jeszcze nie znam odpowiedzi ;). Kiedy mi się uda osiągnąć spokój wewnętrzny? 8 Buław 2 Mieczy 2 Buław Wydaje mi się, że 8 Buław to ok 8 tygodni, 2 Mieczy- dwa miesiące. Także stawiam, że może może to być czerwiec, może jeszcze w znaku Bliźniąt. Jak dożyję, to zweryfikuję Cytuj
Gość Lianna Napisano 28 Kwietnia 2021 Napisano 28 Kwietnia 2021 Kiedy poprawią się moje relację z Panem J.? Cesarzowa 6 Denarów Sprawiedliwość Wydaje mi się, że jest szansa, że jeszcze w znaku Byka, choć Sprawiedliwość to Waga, ale jednak skłaniam się bardziej ku Bykowi. 6 Denarów- może że będę bardziej pomocna, więcej włożę w tę relację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi