Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zaczęłam ćwiczeń odkąd byłam nastolatka, dbam o siebie, zdrowo się odżywiam, wysypiam itd. Zauważyłam pewno zależność, ze gdyż mam spędzić święta z rodzina automatycznie puchnę, być może chodzi o to ze moj brat wiecznie ocenia ludzi i wszyscy dla niego są za grubi. Mnie to absolutnie nie dotyka, patrzę na niego jak na biedna istotę o rysie narcystycznym, ale może jest to u mnie zakodowane w podświadomości. Jedno jest pewne ze  na moj wygląd nie ma wpływu moj tryb życia, a wynika to z moich emocji. 

1 - skąd wypływają obecne problemy

Kolo fortuny (Król buław) 

widać ze to jest wpływ relacji z mężczyznami, są to relacje karmiczne, być może moj organizm tak chce mnie uchronić - totalna biologia 

2 - Jaki wpływ na obecną sytuacje mają

obciążenia karmiczne

Wieża (9 pucharów)

Jestem w trakcie burzenia tego wzorca 

3 - Co powinno się zrobić

2 mieczy (8 buław) 

Tutaj wyglada ze powinnam to przepracować w głowie, to wyglada jak uwalnianie tych emocji związane z takimi sytuacjami. 

4 - Kto/co może w tym pomóc

7 mieczy (5 monet)

nikt, sama mam się tym zająć, ewentualnie jakbym do kogoś z tym poszła to są wyrzucone pieniądze 

5- ostateczny rezultat

Świat 

przepracuje to i osiągnę zamierzony rezultat 

Wpływ poszczególnych członków rodziny 

tata - Rydwan (królowa monet) dla taty byłam najpiękniejsza dziewczyna, dodał mi energii

mama - Królowa monet (pustelnik) tutaj nie wiem, mama chyba zbytnio pochłonięta domem 

Brat - 3 mieczy (Cesarzowa) wiecznie mnie ocenia i uważa ze powinnam wyglądać jeszcze lepiej 

Siostra - Król Pucharów (sad) uważa ze podobam się mężczyzn i ze ma przez mnie kompleksy bo tata uważał mnie za atrakcyjniejsza, często żyje przeszłością 

ja - Sprawiedliwość (giermek pucharów) jestem obiektywna a byłam bardzo krytyczna, widać ze kocham siebie taka jaka jestem 

rada dla mnie Słońce Pustelnik 

Pełna realizacja w życiu bez względu na etap realizacji planów, poczucie bezpieczeństwa i radości. 

Edytowane przez zakretka23
  • Super 1