zakretka23 Napisano 8 Maja 2021 Napisano 8 Maja 2021 (edytowane) Zaczęłam ćwiczeń odkąd byłam nastolatka, dbam o siebie, zdrowo się odżywiam, wysypiam itd. Zauważyłam pewno zależność, ze gdyż mam spędzić święta z rodzina automatycznie puchnę, być może chodzi o to ze moj brat wiecznie ocenia ludzi i wszyscy dla niego są za grubi. Mnie to absolutnie nie dotyka, patrzę na niego jak na biedna istotę o rysie narcystycznym, ale może jest to u mnie zakodowane w podświadomości. Jedno jest pewne ze na moj wygląd nie ma wpływu moj tryb życia, a wynika to z moich emocji. 1 - skąd wypływają obecne problemy Kolo fortuny (Król buław) widać ze to jest wpływ relacji z mężczyznami, są to relacje karmiczne, być może moj organizm tak chce mnie uchronić - totalna biologia 2 - Jaki wpływ na obecną sytuacje mają obciążenia karmiczne Wieża (9 pucharów) Jestem w trakcie burzenia tego wzorca 3 - Co powinno się zrobić 2 mieczy (8 buław) Tutaj wyglada ze powinnam to przepracować w głowie, to wyglada jak uwalnianie tych emocji związane z takimi sytuacjami. 4 - Kto/co może w tym pomóc 7 mieczy (5 monet) nikt, sama mam się tym zająć, ewentualnie jakbym do kogoś z tym poszła to są wyrzucone pieniądze 5- ostateczny rezultat Świat przepracuje to i osiągnę zamierzony rezultat Wpływ poszczególnych członków rodziny tata - Rydwan (królowa monet) dla taty byłam najpiękniejsza dziewczyna, dodał mi energii mama - Królowa monet (pustelnik) tutaj nie wiem, mama chyba zbytnio pochłonięta domem Brat - 3 mieczy (Cesarzowa) wiecznie mnie ocenia i uważa ze powinnam wyglądać jeszcze lepiej Siostra - Król Pucharów (sad) uważa ze podobam się mężczyzn i ze ma przez mnie kompleksy bo tata uważał mnie za atrakcyjniejsza, często żyje przeszłością ja - Sprawiedliwość (giermek pucharów) jestem obiektywna a byłam bardzo krytyczna, widać ze kocham siebie taka jaka jestem rada dla mnie Słońce Pustelnik Pełna realizacja w życiu bez względu na etap realizacji planów, poczucie bezpieczeństwa i radości. Edytowane 8 Maja 2021 przez zakretka23 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi