Guest Hopefull Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Jest do sprzedania strona internetowa i sprzedaż usług na panieński, jest też blog do prowadzenia. Chodzi o sporą kasę więc zapytałam czy to dobra inwestycja dla mnie na dłuższą metę. Królowa denarów 7 buław paź denarow 6 denarow 6 bulaw - denarowa mówi o tej sporej kasie i że będę musiała powalczyć o cenę, mogą sugerować by się targować, jeszcze w to później zainwestować by przyniosło zysk i popularność. I drugie pytanie Czy będę zadowolona z finansów z tego Kaplanka Cesarz paź mieczy 4 mieczy 8 mieczy.. - możliwe że karty już mi odpowiedziały w 1szym pytaniu dlatego ta kaplanka i dalej oczywiście organizacja i mocne tego pilnowanie i uczenie się a później to może nic nie musiałabym robić a kasa i tak będzie płynęła albo się mi może odechcieć. Rada czy kupować 8 pucharów( dołożone 5 mieczy rycerz pucharów)- nie bo to pic na wodę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted May 9, 2021 Moderator Share Posted May 9, 2021 11 godzin temu, HopeNot napisał: czy to dobra inwestycja dla mnie na dłuższą metę. Królowa denarów 7 buław paź denarow 6 denarow 6 bulaw Wątpię, bo z Królowej Denarów karty przechodzą w 7 Buław, czyli walka o klienta a zyski gorsze, bo dalej masz Pazia Denarów. Do tego 6 Denarów, która wcale nie mówi o równowadze tylko o tym, że więcej zainwestujesz niż otrzymasz i będziesz próbowała szybko się tego pozbyć (6 Buław). 11 godzin temu, HopeNot napisał: Czy będę zadowolona z finansów z tego Kaplanka Cesarz paź mieczy 4 mieczy 8 mieczy.. Myślę, że nie, bo masz same karty zastoju 11 godzin temu, HopeNot napisał: Rada czy kupować 8 pucharów( dołożone 5 mieczy rycerz pucharów)- Nie kupować, bo będziesz miała z tym zmartwienia 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hopefull Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 2 hours ago, Lunaria said: 6 Denarów, która wcale nie mówi o równowadze tylko o tym, że więcej zainwestujesz niż otrzymasz Też jakoś ta 6 denarow się mi nie podobała. Dziękuję za spojrzenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts