Skocz do zawartości

Czy sprzedam samochód ZWERYFIKOWANE

Gość Hopefull

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Hopefull
Napisano

Jak wyżej czy sprzedam auto do września 

Król bulaw 6 bulaw Umiarkowanie

Po pierwszych kartach widzę za tak. Umiarkowanie też mówi że tak. 

Czy sprzedać je facetowi z którym aktualnie się targuje? 

Koło Mag Królowa Pucharów Eremita 10 mieczy 

Coś niespodziewanego się wydarzy, może być dalsza komunikacja ale chyba ja nie będę chciała w tej pucharowej 

Czy sprzedać auto za tyle ile on chce 

5 mieczy - jasne że nie 

• Ekspert
Napisano
4 minutes ago, HopeNot said:

Jedli chodzi o samą sprzedaż to tez tutaj widzę wszystkie karty na tak. 
Natomiast według mnie trochę za dużo kart jak na drugie pytanie które jest w typie Tak/Nie. Koło, Mag i Królowa Kielichów - znów są kartami na tak. Eremita jest neutralny a 10 Mieczy na końcu układu zwiastuje koniec cyklu. Może dojdziesz do wniosku, że chcesz szybciej sprzedać i za mniejsze pieniądze aby mieć po prostu problem z głowy. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość Hopefull
Napisano
5 minutes ago, Gringe said:

Natomiast według mnie trochę za dużo kart jak na drugie pytanie które jest w typie Tak/Nie

Tak myślałam :)

6 minutes ago, Gringe said:

10 Mieczy na końcu układu zwiastuje koniec cyklu. Może dojdziesz do wniosku, że chcesz szybciej sprzedać i za mniejsze pieniądze aby mieć po prostu problem z głowy

Obawiam się że tak może być. Dzięki że spojrzałaś :) .

Gość alieninside
Napisano (edytowane)

Ja nie wiem czy tarot odpowie na pytanie "czy sprzedać?" A tym samym podejmie za Ciebie decyzje. Moze lepiej bylo zapytac co bedzie jak mu sprzedam lub nie.

Tez mysle ze sprzedasz.

Edytowane przez Wildwood
Gość Hopefull
Napisano
33 minutes ago, Wildwood said:

Moze lepiej bylo zapytac co bedzie jak mu sprzedam lub nie

W tej chwili chodzi tylko o to za ile sprzedam tym bardziej że uważam że to dobre auto. 

Napisano
2 godziny temu, HopeNot napisał:

Jak wyżej czy sprzedam auto do września 

Coś niespodziewanego się wydarzy, może być dalsza komunikacja ale chyba ja nie będę chciała w tej pucharowej 

Czy sprzedać auto za tyle ile on chce 

5 mieczy - jasne że nie 

Do końca września sprzedaż napewno.   

Z kolei sama konstrukcja pytania " czy sprzedać je x" jest z lekka nieprecyzyjna, tzn. czy akurat dla Ciebie korzystna.  

Gdyż kolejne pytanie czy sprzedać je za tyle ile on oferuje jest na nie!  A tym samym sprzeczne  z Twoim interesem i odpowiedzią na pierwsze pytanie. 

Czyli niejako jakbyś zdała się na inne oferty a nie tylko jego. W koncu on nie jedyny na świecie :bezradny:

• Lubię to! 1
  • W punkt 1
  • Moderator
Napisano

Sprzedasz, jakiemuś mężczyźnie, ale nie temu który aktualnie się z Tobą targuje. Jego kwota jest nie do przyjęcia. Poza tym on chyba sam straci zainteresowanie jak zobaczy, że nic nie może ugrać 

• Lubię to! 2
Napisano

Sprzedaż samochód, ale nie temu mężczyźnie z którym obecnie się targujesz i będziesz musiała zejść z ceny. 

• Lubię to! 2
Napisano (edytowane)

Sprzedać, ale nie za tyle ile on chce. 

10 mieczy raczej pokazuje, że temu facetowi nie sprzedasz. 

Edytowane przez nastek96
  • Dziękuję 1
Gość Hopefull
Napisano

Dziś inny facet przyjeżdża odebrać auto. Nie chciałam sprzedać temu pierwszemu bo zaczynał mataczyć. Dziękuję Wam :). 

• Lunaria zmienił tytuł na Czy sprzedam samochód ZWERYFIKOWANE