Jo1216 Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 1. Pytanie: „czy on czuje się we mnie zakochany?” - karty: król denarów + królowa denarów + kochankowie. 2. Pytanie: „co mam zrobić podczas rozmowy?” - karty: królowa kielichów + diabeł + 9 kielichów. Dodatkowo jestem koziorożcem, czy to może mieć znaczenie w tych układach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted May 18, 2021 Administrator Share Posted May 18, 2021 @Jo1216 proszę zapoznaj się z zasadami tego działu. Podstawowym i niezbędnym warunkiem uzyskania ew. odpowiedzi od innych userów jest najpierw własna interpretacja wylosowanych kart. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jo1216 Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 W dniu 17.05.2021 o 07:54, Jo1216 napisał: 1. Pytanie: „czy on czuje się we mnie zakochany?” - karty: król denarów + królowa denarów + kochankowie. Moja interpretacja: uważa, że idealnie do siebie pasujemy ale widzi nas tylko jako kochanków. 2. Pytanie: „co mam zrobić podczas rozmowy?” - karty: królowa kielichów + diabeł + 9 kielichów. Moja interpretacja: pokaż, że darzysz go uczuciami i że pociąga Cię na wielu polach, również fizycznie. Dodatkowo jestem koziorożcem, czy to może mieć znaczenie w tych układach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts