Skocz do zawartości

Dom ktory zapada sie w glab ziemi,goscie,ogien

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo prosze o interpretacje mojego snu.

Dom, chyba moj, a przynajmniej tak czulam jakby byl moj, duzo gosci, rodzina dalsza. W jednym pokoju spalo czworo dzieci na lozkach pojedynczych, jasna posciel. W drugim pokoju jest dosc glosno, corka mojej kuzynki zachowywala sie dosc glosno i pobiegla do pokoju gdzie spaly te dzieci, by zobaczyc sie w lusterku, ja na nia krzyknelam, by byla cicho, a na mnie krzyknela jej matka. Byla na mnie zla.

W tym pokoju gdzie byli goscie chcialam cos podpalic, chociaz nie jestem pewna czy to ja, moze ktos inny. Rozzazona zapalka spadla do szczelinki przy ziemi, nie moglam jej znalezc i zaczelam polewac te miejsce woda, ogien byl jednak coraz wiekszy, krzyknelam do corki kuzynki by mi podala wiecej wody. Nie moglam tego ugasic, ogien poszedl w glab domu, ziemi, byl bardzo silny, huczal. Jakby poszedl w ziemie, przez szczeline widzialam ogromna rozzazona przestrzen, jakby skaly byly spowite ogniem - jak w wulkanie.

Zrobilo sie jakos szaro, siwo, wyszlam przed dom, bylam chyba tylko z corka kuzynki. Wyszli sasiedzi ze swojego domu i zastanawialismy co sie stalo.

Okazalo sie ze nasze domy jakby pochlonela ziemia i teraz tam musimy zyc, bylismy bardzo gleboko.

Czulam rozpacz, ze nie zobacze juz swoich dzieci... jak ja bez nich bede zyla.

Napisano

To będzie dobry tydzień pojawi się coś nowego w życiu, nowe sytuacje, nowe znajomości, nowe możliwości. Niestety spotkasz się też z obmową(podkreśliłem bo wiele na to wskazuje) i kłótnią.

Zarysuje się przed Tobą wiele przykrości, które dzięki swojemu uporowi złagodzisz. Uważaj bo ktoś będzie próbował Cię oszukać (co mu się niestety najprawdopodobniej uda).

Twój majątek się powiększy. Uważaj - dostałaś także ostrzeżenie przed tłumieniem swoich uczuć!

Twój tryb życia ulegnie jakiejś zmianie co wiązało się będzie z odniesieniem sukcesu.

Napisano

Bardzo interesujaca interpretacja, dziekuje serdecznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...