ridelkowaxd Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Śniło mi się, że w wakacjie zatrudniłam się jako opiekunka do maleństwa dziecko było miesieczne miało około 2-3 miesięcy. Bawiłam i zajmowałam sie dzieckiem, gdy nagle ktos zapukał do drzwi pytając sie o mojego pracodawce, gdy opowiedzialam ze go nie ma wywarzyli drzwi zabili mnie i albo zabili dziecko albo je porwali. ; / Co sen w ogóle ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Śniło mi się, że w wakacjie zatrudniłam się jako opiekunka do maleństwa dziecko było miesieczne miało około 2-3 miesięcy. Bawiłam i zajmowałam sie dzieckiem, gdy nagle ktos zapukał do drzwi pytając sie o mojego pracodawce, gdy opowiedzialam ze go nie ma wywarzyli drzwi zabili mnie i albo zabili dziecko albo je porwali. ; / Co sen w ogóle ... a nie planujesz takiej pracy na wakacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcvice Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 musisz wyzbyć się zarozumiałości, bo to przeszkadza Ci w realizacji celu, jeżeli tego nie zrobisz czeka cię nieszczęście. Jeżeli uda Ci się to czeka Cię Szybkie małżeństwo (niekoniecznie Twoje), nieustający dobrobyt i sukces Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 musisz wyzbyć się zarozumiałości, bo to przeszkadza Ci w realizacji celu, jeżeli tego nie zrobisz czeka cię nieszczęście. Jeżeli uda Ci się to czeka Cię Szybkie małżeństwo (niekoniecznie Twoje), nieustający dobrobyt i sukces ciekawa jestem skad taka analiza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcvice Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 nie urazi Cię, Patsy, jeżeli nie będę zdradzał szczegółów swojego warsztatu? Chciałbym to zachować dla siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 nie urazi Cię, Patsy, jeżeli nie będę zdradzał szczegółów swojego warsztatu? Chciałbym to zachować dla siebie. ok,niech Ci bedzie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts