Skocz do zawartości

Dobro w lato '21

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lianna
Napisano

Co mnie czeka dobrego w lecie tego roku? :)

5 Buław Mag As Denarów  Rycerz Denarów Gwiazda 9 Denarów

Na początku dość burzliwie, ale energia będzie, potem widać jakiś nowy etap, jakieś szanse zaznaczają się w Magu i Asie Denarów, może jakaś nauka? Co przełoży się na stan finansów? Chyba, że znajdę dodatkowe zajęcie. Karty mogą też pokazywać dobre samopoczucie, tak mi się kojarzy Gwiazda i 9 Denarów. Chyba, że kupię sobie coś pięknego. Sporo opcji wg tych kart :)

Napisano

Pytamy o dobre rzeczy tak więc 5 buław może mówić o dużej energii, chęci działania na wielu płaszczyznach, że aż nie wiadomo czym zająć się najpierw i tą chęć działania potęguje stojąca obok karta Maga; duża kreacji, poczucie, że wiele możemy zdziałać w tematach, które są dla nas ważne :D W lecie tego roku przyjdzie Ci również pewna szansa, prawdopodobnie w sprawach finansowych. Może za sprawą jakiejś osoby twoje środki pieniężne powiększą się co da ci poczucie spełnienia w tej kwestii.

• W punkt 1
  • Ekspert
Napisano
41 minut temu, Lianna napisał:

Co mnie czeka dobrego w lecie tego roku? :)

5 Buław Mag As Denarów  Rycerz Denarów Gwiazda 9 Denarów

5 Buław zapowiada bardzo energiczny i aktywny czas. Chęć postawienia na swoim -w. Pozytywnym znaczeniu tej karty. I to postawienie na swoim będzie za pomocą Maga -wszelkimi sposobami i możliwościami. 
As Denarów zapowiada jakaś szanse w sferze materialnej, co potwierdza jeszcze Rucerz Denarów. Okazji do zarobienia pieniędzy nie będzie brakować. Gwiazda zapowiada, że rezultat Twoich starań będzie odłożony w czasie ale spełni Twoje marzenia.  I 9 Monet znów potwierdza, że będziesz miała wszystko czego Ci trzeba( w sensie materialnym). Plus będzie szansa na powiększenie majątku. 
Jak dla mnie karty mocno finansowe i mówiące o szansach w tej dziedzinie. Wystarczy tylko wyciągnąć dłoń :) 

• W punkt 1