trikmen Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 A więc śnił mi się kotek którego znalazłem u mnie w domu miał z 1 cm tylko ale był bardzo wyraźny. Sniło mi się też że ucze kuzyna latać z którym jestem pokłucony na prawde a w śnie też byliśmy ale się pogodziliśmy. śniła mi się też koleżanka która wraca od komuni ze swoim chłopakiem 3mając się za ręce - w kosciele. Dodam jeszcze że dzień wcześniej śniła mi się ta sama koleżanka z którą leżałem w łóżku i tak jakbyśmy flirtowali coś takiego A więc prosze o interpetacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcvice Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 (edited) Przez fałszywego przyjaciela możesz mieć problemy w związku, twoje plany legną w gruzach, być może stracisz sporo pieniędzy, więc uważaj na swoich "przyjaciół". Jeżeli będziesz ostrożny czeka cię przyjemność i szczęście. A jeszcze jedno ulegnie poważnemu zakłóceniu Twój słuch, więc unikaj głośnych spotkań. EDIT: a jeszcze jedno, w rozpoznaniu tego fałszywego przyjaciela może pomóc Ci to że ów osobnik lubi się wywyższać Edited June 27, 2009 by mcvice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts