Skocz do zawartości

Randka w piątek ZWERYFIKOWANE

Gość Anastazja979

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anastazja979
Napisano

Hej, proszę o pomoc w interpretacji :) W piątek mam randkę z chłopakiem z internetu.

Atmosfera na randce: paź mieczy, królowa mieczy, 3 monet (VIII Siła)

jakieś zaciekłe dyskusje. Chyba będziemy mieć dobre porozumienie intelektualne. Będziemy dużo rozmawiać o pracy, studiach, hobby (3 monet). No, ale mało romantycznie...

Jakie wrażenie na nim zrobię? X Koło Fortuny

Pomyśli, że trafił mu się los na loterii :glupio_mi: A tak serio, to chyba odbierze mnie jako energiczną, zaradną osobę, która łatwo przystosowuje się do zmian.

Jakie wrażenie on zrobi na mnie? Rycerz kielichów

Sprawi wrażenie uczuciowego i wrażliwego. Chyba, że wezmę go za podrywacza/lowelasa.

Wynik randki: 9 mieczy, 6 kielichów, 7 buław (X Koło Fortuny)

Chyba to spotkanie uruchomi we mnie jakieś lęki i wspomnienia z przeszłości, a w efekcie dystans i postawę obronną.

Napisano
34 minuty temu, Anastazja979 napisał:

Będziecie wymieniać się informacjami na swój temat. Nie widząc tutaj emocji jedynie intelekt. Mocno się tutaj zaznaczyłaś, wiec będziesz osoba bardziej aktywna. 

36 minut temu, Anastazja979 napisał:

Mieszane uczucia będzie miał, aczkolwiek będzie go do Ciebie ciągnęło 

38 minut temu, Anastazja979 napisał:

Lowelas 

38 minut temu, Anastazja979 napisał:

Mam wrażenie, ze miałaś już taka sytuacje. Randka będzie dla Ciebie stresująca będziesz szukała wymówek by jej nie powtórzyć 

• W punkt 1
  • Moderator
Napisano
8 minut temu, Anastazja979 napisał:

Dyskusje będą, ale pewnie podszyte pewna dozą złośliwości. Wydaje mi się, że przez to będziesz zdystansowana i bardzo racjonalnie do niego podejdziesz. Może zaznaczył się też stres związany ze spotkaniem

46 minut temu, Anastazja979 napisał:

Jakie wrażenie na nim zrobię? X Koło Fortun

Myślę, że czymś go zaskoczysz

46 minut temu, Anastazja979 napisał:

Lowelasa albo ciepłej kluski 

47 minut temu, Anastazja979 napisał:

Będziesz zestresowana, może kogoś będzie Ci przypominał. Będziesz raczej zadowolona i pojawi się chęć kontynuacji znajomości :)

• Lubię to! 1
  • W punkt 1
Napisano
Godzinę temu, Anastazja979 napisał:

Hej, proszę o pomoc w interpretacji :) W piątek mam randkę z chłopakiem z internetu.

Będzie dobra komunikacja, ale możesz być delikatnie zdystansowana. Najlepiej będą szły rozmowy o pracy.

No na pewno go zaskoczysz czymś.

Raczej w stronę takiego tulipana imo.

Ojej no, z wrażenia nie będziesz mogła spać w nocy, będziesz wspominać. Ja bym powiedziałam, że będziesz nieco niedostępna, w oczekiwaniu na bieg wydarzeń.

• W punkt 1
Napisano
4 godziny temu, Anastazja979 napisał:

jakieś zaciekłe dyskusje. Chyba będziemy mieć dobre porozumienie intelektualne. Będziemy dużo rozmawiać o pracy, studiach, hobby (3 monet). No, ale mało romantycznie...

Pomyśli, że trafił mu się los na loterii :glupio_mi: A tak serio, to chyba odbierze mnie jako energiczną, zaradną osobę, która łatwo przystosowuje się do zmian.

Sprawi wrażenie uczuciowego i wrażliwego. Chyba, że wezmę go za podrywacza/lowelasa.

Chyba to spotkanie uruchomi we mnie jakieś lęki i wspomnienia z przeszłości, a w efekcie dystans i postawę obronną.

Będziecie podchodzić do siebie jak pies do jeża... dystans  

Wrażenie - taka fajna zakręcona kobieta, o czym Tobie nie powie 

Twoje wrażenie - ot taki Romeo  

W efekcie będziesz się z lekka wzbraniać przed dalszym kontaktem, zdasz się na Jego działanie wobec Ciebie 

• W punkt 1
Gość Anastazja979
Napisano

Dzięki dziewczyny. Wrócę z weryfikacją w piątek :D

• Ekspert
Napisano
12 godzin temu, Anastazja979 napisał:

Atmosfera dość oficjalna, konkretna. Zwłaszcza ta Królowa Mieczy jakby odcina się od wchodzenia w bliższy kontakt. Krótko i na temat się z nią gada. 3 Monet też jest bardzo biznesową kartą - może dobijesz jakiegoś targu na randce? 

W mojej bardzo mądrej tarotowej książce, autorka podaje, że Koło zawiera aspekt dwóch kart z Arkan Mniejszych: 6 Mieczy jako znak pójścia do przodu, ruszenia się z miejsca oraz 9 Kielichów jako spełnienie życzeń. 
Tak wiec randkowicz będzie widział w Tobie dużą szansę na szczęśliwą odmianę losu. 

Podpisuję się pod wszystkim, co pisały dziewczyny. Kielichowy lubi bujać się między różnymi kobietami, kocha być zakochany i niekoniecznie potrzebuje tylko jednej pani. 
Mizesz w nim widzieć albo tego lovelasa albo kogoś rozmemłanego w uczuciach. Może być tez po prostu serdeczny i ciepły w pierwszym kontakcie. I lubić wypić piwko lub dwa. 

Będziesz miała mieszane uczucia. Dużo będziesz się zastanawiać i analizować, co może Cię przyprawić o lekki ból głowy. 6 Kielichów to jakiś sentyment do tego pana- może Ci kogoś przypominać przy czym przy 7 Buław pozostaniesz przy swoich granicach i będziesz bardzo ostrożna w rozwijaniu tej znajomosci. 

• W punkt 1
Gość Lianna
Napisano
W dniu 7.06.2021 o 11:32, Anastazja979 napisał:

Będzie na początku trochę oficjalnie, sztywno. Może będziecie gadać też o pracy? ( 3 Monety).

Zaskoczysz go czymś. Może uzna, że to przeznaczenie? xD Może Cię uznać za osobę zmienną, nieprzewidywalną. Zaciekawisz go.

Takiego lovelasa trochę :P Widzę, że dziewczyny podobnie pisały :P Romantyk, taki misio pysio :P

Widzę to podobnie. Jakieś lęki, obawy, może coś/kogoś ci przypomni z przeszłości. 7 Buław to taka postawa obronna, sama raczej nie wykonasz ruchu.

Powodzenia ! :)

Gość Anastazja979
Napisano

Weryfikacja: 

Chłopak bardzo miły i zabawny, ale niestety totalnie dla mnie nieatrakcyjny z wyglądu - mojego wzrostu (to pół biedy) i z dużą nadwagą (to znaczna bida). Na zdjęciach wyglądał nieco lepiej.  Rozmawialiśmy praktycznie przez cały czas i nie było ani przez chwilę niezręcznej ciszy. Z charakteru trochę ciapa: "Ty prowadź, ty wybierz, ty zdecyduj". Wrzucam do friendzona niestety.

Pewnie w królowej mieczy wyszłam jako niedostępna i oceniająca.

Dzięki za pomoc dziewczyny!

• Ekspert
Napisano (edytowane)

@Anastazja979 - ta Królowa Mieczy jak dla mnie przesadziła o tym, że go odetniesz( nie będzie dla Ciebie atrakcyjny w jakikolwiek sposób). 

Edytowane przez Gringe
Napisano

No tak. Wróżka Agiatis mówiła, że Rycerz Pucharów to może być ktoś niemęski, z kogo nie będziemy zadowolone :) 

• W punkt 1
Gość Anastazja979
Napisano
2 minuty temu, Gringe napisał:

@Anastazja979 - ta Królowa Mieczy jak dla mnie przesadziła o tym, że ho odetniesz( nie będzie dla Ciebie atrakcyjny w jakikolwiek sposób). 

No szkoda mi go trochę, ale jego wygląd jest dla mnie naprawdę odrzucający. Będę się teraz starała dystansować od tej znajomości, chociaż porozumienie charakterów na tyle, ile da się wywnioskować po jednym spotkaniu, było na dosyć wysokim poziomie.

• Ismer zmienił tytuł na Randka w piątek ZWERYFIKOWANE